Over Natashja en de Passie voor Dots & Creatieve Bewustwording

Even voorstellen...

Over Natashja en de Passie voor Dots & Creatieve Bewustwording

Voor mij voelde het dotten echt alsof ik een manier gevonden had om met mijn binnenwereld te communiceren.

Ik ben geboren en getogen in Amsterdam. Nederlandse moeder en een Surinaams/Antilliaanse vader en deze roots maken dat ik met passie in het leven sta en me verbonden voel met de natuur. Tevens ben ik heldervoelend, desalniettemin sta ik met mijn voeten stevig in de Hollandse klei en voel ik me enorm blessed in het mooie pittoreske Schellinkhout te mogen wonen.

Na het verlies van twee kindjes ontdekte ik de helende kracht van creativiteit. Ik begon in die tijd met het bewerken van Engelen met mozaïek en edelstenen. Toen ik de intens mooie Mandala Dots op Zeestenen van Elspeth McClean voorbij zag komen wist ik direct dat ik daarmee ook aan de slag wilde. Ik begon op stenen en ansichtkaarten maar al snel vond ik ook de weg naar het doek en maakte ik Dot art schilderijen. En ook de Engelen en Boeddha beelden die ik bewerkte met mozaïek en Edelstenen kregen een mooie combi met het Dotten.

De heling die ik ervaren heb met deze creatieve activiteiten wil ik heel graag delen met anderen.– Natashja van Ginkel

Het dotten bracht me enorm veel rust en heeft heel veel voor me gedaan. Ik kon me steeds beter uiten, voelen wat er speelde. Voor mij voelde het creatieve uiten, echt alsof ik een manier gevonden had om met mijn binnenwereld te communiceren. De heling die ik ervaren heb met deze creatieve activiteiten wil ik heel graag delen met anderen. Zo ontstonden de eerste workshops. Het was voor mij als thuiskomen, dit is wat ik altijd al zo graag wilde doen! Mensen een fijne plek bieden, helpen met de verbinding met zichzelf, contact maken met je binnenwereld, loslaten en het plezier hebben met een mooie nieuwe hobby.

Naast de middag of ochtend workshops organiseer ik ook cursussen die meestal 8 weken duren. Wekelijks ga je dan aan de slag waardoor we veel meer technieken kunnen behandelen en meer de diepte in kunnen. Zowel qua techniek als mentaal. Vaak is bewustzijn & persoonlijke ontwikkeling een belangrijk onderdeel van deze cursussen. Bovenal tracteer je jezelf op 8 weken lang creatief plezier in een kleine groep gelijkgestemde mensen waarmee je gegarandeerd vriendschappen voor het leven opbouwt.

Eén van mijn grote dromen is om ooit nog eens in een huis te wonen met eigen atelier/workshop ruimte waar ik mensen kan ontvangen en een mooie eigen energie neer kan zetten. Maar tot die tijd heb ik toegang tot meerdere mooie lokaties in Zwaag, Wijdenes en een prachtige lokatie hier in Schellinkhout, waar eveneens een prachtige energie heerst en mensen zich snel thuis voelen.

Schellinkhout is een prachtig lintdorp gelegen aan het Markermeer. De workshop locatie grenst aan de Westfriese Omringdijk. De omgeving is heerlijk rustig, maar de bruisende stad Hoorn is van vele uitgaansmogelijkheden voorzien. Een aanrader is ook de Stad Enkhuizen waar het buiten museum is gevestigd. Zomers is het heerlijk toeven in de grote tuin waar oom diverse kunst te bewonderen is.

Daarnaast zijn er meerdere leuke Bed&Breakfast gelegenheden in de omgeving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *