Behandelingen & Prijzen

Gezicht massage’s Blessing

De gezicht massage die ik geef zijn gericht op het ontspannen van het hele gelaat, wat leidt tot een verbetering van de bloed- en lymfestroom. 

De nek en decolleté wordt ook meegenomen.

Het resultaat is vaak dat de huid na verloop van tijd gladder wordt, elastischer en er frisser en strakker uit zal gaan zien. Expressierimpels verminderen aanzienlijk, gelaatstrekken worden expressiever. Een strakkere kaaklijn en vermindering van onderkin, wat vaak simpelweg een opslag van toxische stoffen is, is het gevolg.

Het belangrijke voor mij in mijn werkwijze is denk ik mijn eigen techniek en het is een natuurlijk alternatief voor dure producten, injecties en andere cosmetische ingrepen, die we voor mijn gevoel als vrouw niet nodig hebben. 

Laten we dankbaar zijn met wat we hebben en dus ook werken met wat we hebben! 

Ik werk graag met oliën gemaakt met Hyssop welke staat voor reiniging en bekrachtiging. Kwalitatief hoogwaardige oliën die lekker blijven ruiken. 

Je kunt deze behandeling ook boeken met een Voetmassage en -gieting. Of de Gellak nagel behandeling. Dan betaal je een leuk pakkettarief!

Deze gezichtsmassage kost € 22.

Ik werk het liefst met Jojoba olie. Deze olie afkomstig uit Israel heeft vele mooie voordelen.

Naar gelang zal ik deze mengen met een olie naar keuze. Dit is vaak de zalfolie Hyssop.

Gellak Behandeling Blessing

Als je bij mij je nagels laat verfraaien door middel van Gellak op de natuurlijke nagels dan komt daar automatisch een extraatje bij, namelijk een heerlijke SPA behandeling voor de handen! Een verzorgend en reinigende behandeling met natuurlijke producten.

De Gellak Blessing, is een specifieke behandeling voor het verstevigen van je eigen nagels. De nagels behouden hun huidige lengte en zullen extra verstevigd worden met Gel. Daardoor zullen ze ook wel sneller groeien. Ook zal er aandacht besteed worden aan stukje verzorging voor thuis maar over het algemeen heb je er weinig omkijken naar en kun je genieten van mooie verzorgde handen. Je kunt bij mij ook een Nagelbehandeling met verlenging boeken met nailtips. Kijk even op de tarievenlijst voor meer info!

Ik werk met producten die voldoen aan de Europese verordening betreffende cosmetische producten en bevat absoluut geen MMA, maar EMA.

Gellak Naturel € 20 en incl. kleur € 22,50

Je kunt er ook voor kiezen om tijdens je nagelbehandeling je voeten te laten verwennen dmv een korte voetenspa voor 10 euro!

Reiniging, oliegieting en voetmassage The Blessing

Deze behandeling bestaat uit een uitgebreide reiniging met bubbelbadje waarna er een oliegieting volgt met warme oliën gegoten uit een witte albasten kelk. Ik werk met natuurlijke eigengemaakte oliën hiervoor waarbij ik gebruik maak van de Hyssop zalfolie. Na deze heerlijke uitgebreide massage en zelf ontwikkelde aanrakingstechnieken voor de
voeten volgt een verkwikkende borstelstimulatie voor de huid en worden de voeten nog even goed gereinigd, gedroogd en voorzien van een goede verzorging.  Deze behandeling kost € 22 euro. 

Door de “passie” die ik voel deze voetbehandelingen te geven op een specifieke eigen wijze, hoop ik dat je een stukje pure ontspanning en verlichting mag ervaren en op wolkjes de salon weer verlaat. Je kunt ook kiezen voor het pakket met de gezichtsmassage erbij of de Gellak behandeling, vraag gerust naar de mogelijkheden.

Reiniging, Voetmassage en olie gietingen

De voetreiniging, verricht als dienst aan gasten, was in zuidelijke landen een gebaar van gastvrijheid en is in deze zin ook bekend in de Bijbel (Gen. 18:4; 1 Sam. 25:41; Luc. 7:44). Ook Christus maakte dit gebaar voor het Laatste Avondmaal (Joh. 13:1–17) maar gaf er een diepere betekenis aan: Hij gaf daarmee het voorbeeld van de dienendeliefde die zijn volgelingen moest karakteriseren. 

Cosmetische Voet Spa Blessing

Bij deze meer Cosmetische VOET SPA behandeling worden uw nagelriemen en teennagels verzorgd. De dode huidcellen worden verwijderd en uw nagels worden in vorm gevijld.

Er word gewerkt met een zachte
ontstekingsremmende aromatherapeuthische voetbad, welke zuivert en hydrateerd.

Een hoogwaardig mineraal scrub die de huid zacht polijst en conditioneert zal de huid verzachten en doen laten glanzen.

Wat niet mag ontbreken is een verkoelend, herstellend voetmasker verrijkt met hydraterende zee extracten, conditionerende mineralenklei en verzorgende botanische ingrediënten.

We sluiten af met een natuurlijke licht geurende olie waarvan de
ingrediënten zorgvuldig zullen worden ingemasseerd.

Aansluitend van je verfrissende BLESSING Voet Spa behandeling kun je er desgewenst voor kiezen je nagels te laten voorzien een professionele Gellak behandeling.

Deze Cosmetische Voet Spa behandeling kost € 22 euro zonder Gellak. Wil je afsluiten MET een gellak behandeling dan betaal je het pakkettarief van € 40.

Ik werk het liefst met Jojoba olie. Deze olie afkomstig uit Israel heeft vele mooie voordelen.

Naar gelang zal ik deze mengen met een olie naar keuze.

Maar ik heb nog veel meer mooie olie geheimpjes waar ik je graag mee behandel en alle voordelen van laat ervaren!