Workshop Moeder Dochter High Tea Dotting workshop

arrangement Creatieve Bewustwording Dot Art techniek
dot art workshop moeder dochter

Workshop Moeder Dochter High Tea Dotting workshop

Tijdens deze gezellige Dot workshop & High Tea ervaar en verdiep je de moeder-dochter verbinding door samen creatief bezig te zijn. Even tijd voor elkaar!

De Moeder is voor een dochter de eerste persoon op wie ze zich richt, aan wie ze zich optrekt en mee vergelijkt. Waar ze haar identiteit aan ontleent en zich mee verbindt. Deze gezellige workshop gaat over hoe je die verbinding kunt ervaren maar vooral ook verdiepen door samen creatief bezig te zijn. Even tijd voor elkaar terwijl je samen aan het creëren bent.

We starten deze workshop met een korte introductie waarna jullie met z’n tweetjes aan een gezellige geheel verzorgde en uitgebreide High Tea gaan zitten. Daarna gaan we creëren en alles leren over Dotpainting.  We gaan dotten op een grote steen, waar in het midden een mooie Rozenkwarts steen is geplaatst, welke een mooie herinnering aan jullie dag samen zal zijn!
Natuurlijk ook heel leuk voor vriendinnen of vader dochter/zoon!

Ik laat je zien hoe je mooie volle dots kunt maken, en hoe je met diverse kleurencombinaties, de mooiste patronen kunt maken! Ik vertel je welke materialen ik gebruik, hoe ik de kwasten voorbereid om de mooiste volle dots te kunnen maken, hoe ik de verf mix, hoe je kleine en grote dots maakt en hoe je ervoor kunt zorgen dat je steeds dezelfde grootte krijgt.

Workshop dotpainten gevolgd vandaag. Super leuk om te doen, fijne uitleg! Even helemaal zen worden en heel toegankelijk om ook thuis te gaan doen. Prachtige locatie in een knus dorpje. Zeker een aanrader! Bedankt, het was heel erg leuk!

– Kelly Kuiper

Deze workshop is inclusief een grote steen om op te werken, edelsteen, 3 bakjes om je verf in te doen en in te mengen, een speciale dotpaint kwastenset, met gebruikmaking van alle materialen en natuurlijk een geheel verzorgde High Tea!

We sluiten de workshop af met een korte kaartreading voor jullie beide.

Informatie & Aanmelden

  • duur: 4,5 uur
  • incl. materiaal: een uitgebreide High Tea welke bij mooi weer in de tuin geserveerd wordt, een grote steen, een edelsteen, 3 verfcontainertjes om je verf in te mixen, infobladen, dotpaint penselenset, leuk gevulde goodiebag.
  • prijs: €119,-
  • lokatie: Schellinkhout
  • Aanmelden kan via: workshops@natashja.nl

Workshop Lokaties

De workshops zijn niet zomaar een creatief middagje maar meer een geheel verzorgd en ontspannen dagje uit. Ook een verzorgde lunch of diner kan voorafgaande of na de workshop geregeld worden en tijdens de workshop zal het je aan niets ontbreken. Daarom heb ik met zorg deze drie mooie workshop lokaties in Noord-Holland uitgezocht. Bekijk hier meer informatie >>