Workshop Lokaties

Voor mijn workshops werk ik op verschillende lokaties in Noord Holland. Ze hebben allemaal één ding gemeen, het zijn super mooie lokaties met een bijzonder verhaal en het zijn uiteraard mooie lichte ruimtes waar we goed kunnen werken.

FKS Keramiek

FKS keramiek

De locatie in Schellinkhout is gevestigd op de Dorpsweg 126 bij FKS keramiek. Een inspirerende omgeving waar de eigenaresse Fredie Schenk haar eigen keramiek werk heeft staan maar waar ook werk van andere kunstenaars te bewonderen is. In de pauze krijg je de mogelijkheid om de galerie te bekijken en bij mooi weer kun je ook prachtige kunstwerken in de tuin bekijken. Op deze lokatie is ook een Bed & Breakfast aanwezig. Schellinkhout is een mooi natuurrijk dorp aan het water waar het heerlijk vertoeven is.

Even verder op tegenover Dorpshuis de Dregt kun je gratis parkeren.

www.FKSkeramiek.nl

de appelhoek

Bio Boerderij de Appelhoek

De Appelhoek is aan het Markermeer gelegen ook weer met de mogelijkheid van een B&B. Je kunt er zelfs kamperen met je eigen tent of caravan.

Laat je leiden door het ritme van de boerderij. Vrijheid en echte natuur want op deze biologisch melkveebedrijf wordt geen gebruik gemaakt van kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen. En de melkkoeien krijgen geen antibiotica. Ook hier heb je de mogelijkheid een heerlijke biologische lunch te bestellen voorafgaand of na de geboekte workshop!

Je kunt gratis parkeren en deze boerderij ligt aan de Zuiderdijk 46 te Wijdenes.

www.appelhoek.nl

99 Lifestyle

Boven deze mooie Schoonheidssalon in Zwaag aan de Dorpsstraat 99 heb ik een pareltje van een workshop ruimte gevonden! Alsof hij zo voor mij gemaakt is met die Dots op de muren en heerlijk licht! En als je na het meditatieve dotpainten jezelf nog even wilt laten verwennen dan is de mogelijkheid om een heerlijke behandeling te boeken of een ontspannen massage!

Een mooie afsluiting voor een ontspannen dagje uit, lijkt me!

Parkeren is gratis en kan 10tallen meters verder op bij Brasserie D’ Oude Veiling op nummer 93.

www.99lifestyle.nl