Workshop Lokaties

Voor mijn workshops werk ik op verschillende lokaties in Noord Holland. Ze hebben allemaal één ding gemeen, het zijn super mooie lokaties met een bijzonder verhaal en het zijn uiteraard mooie lichte ruimtes waar we goed kunnen werken.

Well Bee

Well-bee is een mooie rustige locatie in Westwoud, een professionele organisatie met ruime ervaring in training, advies en coaching.

De ruimtes zijn rustig, sereen en voorzien van alle gemakken. Ook is hier een fijn yoga en meditatieruimte aanwezig voor de meditaties en klankschalen meditaties welke ik vaak bied voorafgaande aan de workshops.

Oudijk 69, 1617 KP Westwoud

www.well-bee.nl

de appelhoek

Bio Boerderij de Appelhoek

De Appelhoek is aan het Markermeer gelegen ook weer met de mogelijkheid van een B&B. Je kunt er zelfs kamperen met je eigen tent of caravan.

Laat je leiden door het ritme van de boerderij. Vrijheid en echte natuur want op deze biologisch melkveebedrijf wordt geen gebruik gemaakt van kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen. En de melkkoeien krijgen geen antibiotica. Ook hier heb je de mogelijkheid een heerlijke biologische lunch te bestellen voorafgaand of na de geboekte workshop!

Je kunt gratis parkeren en deze boerderij ligt aan de Zuiderdijk 46 te Wijdenes.

www.appelhoek.nl

99 Lifestyle

Boven deze mooie Schoonheidssalon in Zwaag aan de Dorpsstraat 99 heb ik een pareltje van een workshop ruimte gevonden! Alsof hij zo voor mij gemaakt is met die Dots op de muren en heerlijk licht! En als je na het meditatieve dotpainten jezelf nog even wilt laten verwennen dan is de mogelijkheid om een heerlijke behandeling te boeken of een ontspannen massage!

Een mooie afsluiting voor een ontspannen dagje uit, lijkt me!

Parkeren is gratis en kan 10tallen meters verder op bij Brasserie D’ Oude Veiling op nummer 93.

www.99lifestyle.nl

Alpaca Boerderij

Een prachtige Alpaca woonboerderij!! Als je al niet de innerlijke rust vindt door het Dotpainten, dan hebben de aanwezigheid en het geluid van deze leuke grazende Alpaca’s deze uitwerking wel op je!

Ook hier heb je de gelegenheid om gebruik te maken van de Bed & Breakfast mocht je van ver komen en wordt er zelfs aan Alpaca Yoga gedaan, waar je tussen deze prachtige dieren volledig tot rust komt.

adres: B&B Weltevree, Dorpsweg 73 te Schellinkhout

Bekijk hier meer informatie >>

Wandelen & Slapen

Ook werk ik samen met Ingrid Bommer van Wandelen en slapen.
Ingrid staat voor een perfect geregelde actieve en ontspannen minivakantie of uniek uitje, waarbij wandelen de hoofdrol speelt; een eventuele overnachting altijd authentiek, charmant en/of luxe is en je hierdoor een Noord-Hollandse ervaring hebt, die je niet snel vergeet. Ook verzorgd zij heerlijke lunches, diners en High Tea ervaringen.

informatie: www.wandelen-slapen.nl

Terug In Het Zadel

“Terug in het zadel” is nog zo’n fijne locatie, gevestigd in het pittoreske Schellinkhout. Tijdens het geven van een workshop of het houden van een vergadering kun je genieten van het prachtige landelijke uitzicht. Wil je kennis maken met de dieren? Je bent van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen in de stallen.

informatie: www.teruginhetzadel.nl

Mi Dushi

Ook in deze fantastische Bed&Breakfast gelegenheid Mi Dushi, een stoere en knus verwarmde blokhut gelegen aan het IJsselmeer, kun je 1 van de workshops boeken, met zo’n 8 – 10 personen.

De Bed&Breakfast is voor 2 personen. Je even heerlijk terugtrekken en genieten van de rust! Vlakbij de stad Hoorn en het heerlijke surfstrand van Schellinkhout! Ook op deze locatie kan een workshop met lunch, high tea of diner geboekt worden.

Informatie: workshops@natashja.nl

Zwaag

Een mooi atelierruimte in het prachtige Zwaag met een fijn tuin, waar in de mooie grote tuin genoten kan worden van een stukje natuur.

Dorpsstraat 278A
1689GK Zwaag

Informatie: workshops@natashja.nl

Blommenhof

Blommenhof te Westwoud is ook een ontzettend uitnodigende sfeervolle en laagdrempelige locatie om een workshop of cursus te beleven!

Het nostalgische karakter van de stolp gaat hand in hand met alle moderne luxe en ondersteuning.

Een mooie locatie voor de workshops en cursussen met huiselijke gezelligheid EN een Bed&Breakfast gelegenheid!😁

Informatie: workshops@natashja.nl