Workshop Knock on Wood

Creatieve Bewustwording Dot Art techniek

Workshop Knock on Wood

Tijdens deze creatieve workshop leer je alle tips en tricks over hoe je deze prachtige houten keien kunt bewerken met kleurrijke Dotpainting.

Een leuke Dotpaint workshop op prachtige keien van hout! Waarom van hout? Doordat deze enorm licht zijn in gewicht, kun je ze na bewerking, ophangen in een dieptelijst, welke je er overigens ook bij krijgt!

Tijdens deze creatieve workshop leer je alle tips en tricks over hoe je deze prachtige keien kunt bewerken met prachtige kleurrijke Dotpainting, een schilderstechniek afkomstig van de Aboriginals in Australië. Superleuk om te doen en het dotpainten heeft een zeer rustgevende, bijna meditatieve werking.

Ik laat je zien hoe je mooie volle dots kunt maken, en hoe je met diverse kleurencombinaties, de mooiste patronen kunt maken! Ik vertel je welke materialen ik gebruik, hoe ik de kwasten voorbereid om de mooiste volle dots te kunnen maken, hoe ik de verf mix, hoe je kleine en grote dots maakt en hoe je ervoor kunt zorgen dat je steeds dezelfde grootte krijgt.

Na afloop ga je naar huis met een prachtige handbewerkte steen, een mooie dieptelijst waar je deze in kunt hangen, nog een extra houten steen om thuis mee aan de slag te kunnen, een speciale dotpaint penselenset, 3 dot verfcontainers, een leuk gevulde goodiebag, een dieptelijst en wie weet een nieuwe hobbie of passie erbij!

€ 65 euro incl bovenstaande. Natuurlijk wordt er gezorgd voor koffie, thee, huisgemaakte lekkernijen en gezelligheid

Workshop dotpainten gevolgd vandaag. Super leuk om te doen, fijne uitleg! Even helemaal zen worden en heel toegankelijk om ook thuis te gaan doen. Prachtige locatie in een knus dorpje. Zeker een aanrader! Bedankt, het was heel erg leuk!

– Kelly Kuiper

Cadeau workshop voor groepen.

Wil je iemand verassen met een leuk origineel verjaardagscadeau of voor een andere gelegenheid? Dan is het ook leuk om deze workshop als groep te boeken, allemaal een houten te kei te bewerken, waarna ieder zijn werk op een groot rond houten paneel (met ophangsysteem) kan plakken. Dit paneel kan voorzien worden van elk gewenst kleur en als de keien erop zitten kan er ook nog met Acrylstiften felicitaties, omheen geschreven worden.

Informatie & Aanmelden

  • duur: 4 uur
  • incl. materiaal: incl. houten steen, 3 verfcontainertjes om je verf in te mixen, infobladen, dotpaint penselenset, 3D lijst, een dieptelijst en een leuk gevulde goodiebag.
  • prijs: €65,-
  • data: plan een datum met mij in via de button
  • lokatie: Schellinkhout

minimaal 5 personen (bij 7 personen doe jij gratis mee!)
(wil je in je eentje meedoen meld je dan aan voor één van de workshops in de agenda >> )

Workshop Lokaties

De workshops zijn niet zomaar een creatief middagje maar meer een geheel verzorgd en ontspannen dagje uit. Ook een verzorgde lunch of diner kan voorafgaande of na de workshop geregeld worden en tijdens de workshop zal het je aan niets ontbreken. Daarom heb ik met zorg deze drie mooie workshop lokaties in Noord-Holland uitgezocht. Bekijk hier meer informatie >>