Workshop Intuïtief Schilderen met Kristallen

Creatieve Bewustwording Dot Art techniek

Workshop Intuïtief Schilderen met Kristallen

Tijdens deze workshop leer je intuïtief schilderen, loslaten van alle bedenksels, hoe meditatie je kan helpen vrijer te creëren. Tevens werken we met de kracht van Edelstenen.

We gaan heerlijk intuïtief aan de slag met de energie van kristallen. Het gaat in deze workshop om het loslaten van gedachten, loskomen van hoe het moet, en van de angsten in jezelf. Rust vinden waardoor je zonder erover na te denken los kunt gaan met verf en kleuren, puur vanuit “ gevoel” !

Spelen en genieten als een kind en verdwijnen in het moment! Dit kan zijn met kwasten, je handen, het maakt niet uit. Verkennen, ontdekken, en loslaten, daar gaat het om! In het “loslaten” vind je jouw eigen creatieve flow! Het resultaat? PUUR GENIETEN!

We betrekken daar ook de energie van de Edelstenen bij. Welke steen trekt jou aan, en heeft jouw wat te vertellen? Ook deze verwerk je op jouw kunstwerk!

Om 14 uur is er koffie en thee met iets lekkers en maken we kort kennis met elkaar. Ik geef een demonstratie van diverse schildertechnieken en laat zien hoe je makkelijk plezier kunt hebben in het ontdekken en het spelen met acrylverf.

Na een korte meditatie waarin je leert contact te maken met jouw kern, daar waar ‘alles’ aanwezig is, gaan we aan de slag. Ik reinig de energie in de ruimte en verhoog d.m.v. het plaatsen van specifieke edelstenen en kristallen de frequentie.

Workshop dotpainten gevolgd vandaag. Super leuk om te doen, fijne uitleg! Even helemaal zen worden en heel toegankelijk om ook thuis te gaan doen. Prachtige locatie in een knus dorpje. Zeker een aanrader! Bedankt, het was heel erg leuk!

– Kelly Kuiper

Vanuit die ontspanning en vanuit die persoonlijke creatieve stroom, ga je aan de slag. Dit kan zijn met met sponskwasten, penselen, je handen…doe wat goed voelt.

We werken op een schildersdoek van 50×40. Tussendoor is er een pauze met wat lekkers en kunnen we als je wilt even een inspirerende ronde maken door het Keramiek Atelier. Daarna gaan we verder.

We ronden deze middag af door met elkaar te kijken naar de kunstwerken die zijn ontstaan en naar aanleiding van jouw werk en een kijkje in de Engelenkaarten geef ik je een persoonlijk afgestemde boodschap mee.

Informatie & Aanmelden

  • duur: 4,5 uur
  • incl. materiaal: Koffie, thee, fris, huisgemaakte lekkernijen, een canvasdoek en kwastenset, edelsteentjes naar keuze en met gebruikmaking van alle verdere materialen.
  • prijs: €85,-
  • data: nog geen data ingepland, plan jouw eigen datum in via de button
  • lokatie: Schellinkhout

minimaal 5 personen (bij 7 personen doe jij gratis mee!)
(wil je in je eentje meedoen meld je dan aan voor één van de workshops in de agenda >> )

Workshop Lokaties

De workshops zijn niet zomaar een creatief middagje maar meer een geheel verzorgd en ontspannen dagje uit. Ook een verzorgde lunch of diner kan voorafgaande of na de workshop geregeld worden en tijdens de workshop zal het je aan niets ontbreken. Daarom heb ik met zorg deze drie mooie workshop lokaties in Noord-Holland uitgezocht. Bekijk hier meer informatie >>