Workshop Intuïtief Mandala Tekenen

Creatieve Bewustwording

Workshop Intuïtief Mandala Tekenen

Tijdens deze workshop gaan we kijken wat jouw binnenwereld je te vertellen heeft door middel van het tekenen van een Mandala.

Mandala is een Sanskriet woord voor “cirkel met middelpunt”, welke weer als symbool staat voor eenheid en heelheid. Tijdens deze workshop gaan we kijken wat jouw binnenwereld je te vertellen heeft  door middel van het tekenen van een Mandala.

Na een korte meditatie waarin je leert contact te maken met jouw kern, daar waar ‘alles’ aanwezig is, gaan we aan de slag. Ik reinig de energie in de ruimte en verhoog d.m.v. het plaatsen van specifieke edelstenen en kristallen de frequentie.

De Mandala heeft als basis altijd de cirkel en hierbinnen kun je door middel van intuitief tekenen, zo spontaan mogelijk jezelf gaan “uitdrukken”. Je leert als het ware uit eigen bron te creëren en te scheppen.

Met Mandala tekenen leer je jezelf te herontdekken, om weer in contact te komen met je creatieve zelf en je binnenwereld. Daar waar jouw innerlijke rustpunt zit. Daarnaast is het ook gewoon ontzettend leuk om te doen en hoef je geen goede tekenaar te zijn!

Voor mij zijn de workshops van Natashja als voeding voor de ziel!

– Sonja van de Reep

Aanmelden & Informatie

  • duur: 3 uur
  • incl: potlood, fineliner, koffie, thee, fris en appeltaart. Je ontvangt alle info die je krijgt ook op papier en een leuk gevulde goodiebag! Neem een passer mee!
  • prijs: €55,-
  • data: zaterdag 25 augustus 14.00 – 17.00 of plan een datum met mij in via de button
  • lokatie: 99 Lifestyle in Zwaag

Workshop Lokaties

De workshops zijn niet zomaar een creatief middagje maar meer een geheel verzorgd en ontspannen dagje uit. Ook een verzorgde lunch of diner kan voorafgaande of na de workshop geregeld worden en tijdens de workshop zal het je aan niets ontbreken. Daarom heb ik met zorg deze drie mooie workshop lokaties in Noord-Holland uitgezocht. Bekijk hier meer informatie >>