Workshop Geluk In Eigen Hand

Creatieve Bewustwording Dot Art techniek

Workshop Geluk In Eigen Hand

Tijdens deze workshop gaan we een mooi laser gesneden houten Hamsa hand van 30 cm bewerken met het heerlijke meditatieve dotpainten!

De hamsa is een amulet die bescherming biedt maar ook symbool staat voor geluk, geduld en trouw. Dus dat gaan we doen in deze workshop, we nemen het geluk in eigen hand! Tijdens deze workshop gaan we een mooi laser gesneden houten Hamsa hand van 30 cm bewerken met het heerlijke meditatieve dotpainten!

Ik leer je om een Mandala op te bouwen om het rond geslepen Aventurijn steentje heen, welke je in de workshop overhandigt krijgt voor op de Hamsa. Aventurijn biedt bescherming maar zorgt bovenal voor voorspoed, balans en geeft een gevoel van welzijn.

Daarnaast leer je een dot affirmatie techniek waarbij je meer geluk in je leven kunt manifesteren. Kortom, een heerlijke creatieve workshop waarbij er even tijd is voor jouw wensen en doelen!

Verder leer je natuurlijk alles over Dotten, hoe je de verf mixt, hoe je mooie volle dots maakt en je ontvangt een dotpaint penselen set.

Workshop dotpainten gevolgd vandaag. Super leuk om te doen, fijne uitleg! Even helemaal zen worden en heel toegankelijk om ook thuis te gaan doen. Prachtige locatie in een knus dorpje. Zeker een aanrader! Bedankt, het was heel erg leuk!

– Kelly Kuiper

Informatie & Aanmelden

  • duur: 4 uur
  • incl. materiaal: incl. Hamsa hand, Aventurijn edelsteen, 3 containertjes om je verf in te mixen, een speciale dotpaint penselenset en een leuk gevulde goodiebag.
  • prijs: €85,00,-
  • data: plan een datum met mij in via de button
  • lokatie: Schellinkhout

minimaal 5 personen (bij 7 personen doe jij gratis mee!)
(wil je in je eentje meedoen meld je dan aan voor één van de workshops in de agenda >> )

Workshop Lokaties

De workshops zijn niet zomaar een creatief middagje maar meer een geheel verzorgd en ontspannen dagje uit. Ook een verzorgde lunch of diner kan voorafgaande of na de workshop geregeld worden en tijdens de workshop zal het je aan niets ontbreken. Daarom heb ik met zorg deze drie mooie workshop lokaties in Noord-Holland uitgezocht. Bekijk hier meer informatie >>