Workshop Engelen Spreekuur

Creatieve Bewustwording Dot Art techniek

Workshop Engelen Spreekuur

Tijdens deze workshop gaan we o.a. een Engel intuïtief bewerken met de Dots en werken we met de energie van het Seleniet kristal & Edelsteenpoeder in de verf!

Een gezellige dag met gelijkgestemde waarin jij terecht kunt met al je vragen over de Engelen en hun energie en hoe deze te ervaren in jouw leven! Tijdens deze middag gaan we o.a. een Engel intuïtief bewerken met de Dotpaint techniek en we werken met de energie van het Seleniet kristal d.m.v. de Edelsteenpoeder in de verf! Dé engelensteen bij uitstek.

Tijdens deze workshop leer je dus ook de prachtige kleurrijke Dot schilderstechniek die o.a. afkomstig is van de Aboriginals in Australië. Superleuk om te doen en het dotpainten heeft een zeer rustgevende, bijna meditatieve werking.

Ik laat je zien hoe je mooie volle dots kunt maken, en hoe je met diverse kleurencombinaties, de mooiste patronen kunt maken! Ik vertel je welke materialen ik gebruik, hoe ik de kwasten voorbereid om de mooiste volle dots te kunnen maken, hoe ik de verf mix, hoe je kleine en grote dots maakt en hoe je ervoor kunt zorgen dat je steeds dezelfde grootte krijgt.

Op de Engel zelf krijg je een mooi geslepen Rozenkwarts steen. De workshop kost € 85,- en is INCLUSIEF een Engelenbeeld, de Rozenkwarts steen, een speciale dotpaint penselenset, alle materialen om mee te werken, hapjes drankjes en een heerlijke lunch.

We sluiten de workshop af met een persoonlijke Engelenboodschap voor iedereen én je ontvangt een uitgebreide Engelengids én gaat naar huis met een leuke Angel Goodie Bag.

Natashja is een geweldige instructrice en gastvrouw. Ze heeft alles zo goed uitgelegd dat we allemaal met een mooi stukje werk naar huis gingen. Ik kan de workshop, maar ook de Engelenreadings van Natashja van harte aanbevelen!

– Jill Van Der Toorn-Van Alphen

Informatie & Aanmelden

  • duur: 3 uur
  • incl. materiaal: een Engelenbeeld, de Rozenkwarts steen, 3 verfcontainertjes om je verf in te mixen, infobladen, dotpaint penselenset, leuk gevulde goodiebag, hapjes drankjes en een heerlijke lunch.
  • prijs: €85,-
  • data: De workshop is op diverse dagen te boeken, plan een datum met mij in via de button.
  • lokatie: Schellinkhout

Workshop Lokaties

De workshops zijn niet zomaar een creatief middagje maar meer een geheel verzorgd en ontspannen dagje uit. Ook een verzorgde lunch of diner kan voorafgaande of na de workshop geregeld worden en tijdens de workshop zal het je aan niets ontbreken. Daarom heb ik met zorg deze drie mooie workshop lokaties in Noord-Holland uitgezocht. Bekijk hier meer informatie >>