Workshop Engelen creativiteit.

Creatieve Bewustwording Dot Art techniek

Workshop Engelen creativiteit.

Deze tweeluik workshop is onderverdeeld in 2 dagen. Dag 1. Om 9.30 is er ontvangst met koffie, thee en verse appeltaart. Tijdens deze eerste workshop dag gaan we een eigen Engelbeeld van 30 cm maken van klei!

Deze tweeluik workshop is onderverdeeld in 2 dagen. Dag 1. Om 9.30 is er ontvangst met koffie, thee en verse appeltaart. Tijdens deze eerste workshop dag gaan we een eigen Engelbeeld van 30 cm maken van klei!

Je wordt hierbij zeer goed begeleid en daardoor kan een ieder, ook de mensen die nog nooit met klei hebben gewerkt, deze engel maken!

Het werken met klei geeft een heerlijk rustgevend en aardend gevoel en je leert om met klei je creativiteit stevig in de wereld te zetten!

Daarna zullen we gaan genieten van een uitgebreide biologische lunch.

In de middag leer je alles over de prachtige kleurrijke Dot schilderstechniek die afkomstig is van de Aboriginals in Australië. Superleuk om te doen en het dotpainten heeft een zeer rustgevende en  meditatieve werking.

Ik laat je zien hoe je mooie volle dots kunt maken, en hoe je met diverse kleurencombinaties, de mooiste patronen kunt maken! Ik vertel je welke materialen ik gebruik, hoe ik de kwasten voorbereid om de mooiste volle dots te kunnen maken, hoe ik de verf mix, hoe je kleine en grote dots maakt en hoe je ervoor kunt zorgen dat je steeds dezelfde grootte krijgt.

Dit gaan we op papier doen. Je engel krijgt de tijd om goed uit te harden, zodat we tijdens het tweede dag van deze workshop, een week later, vol vertrouwen deze Engel kunnen gaan bewerken met Dotpaint!😀

Voor op de Engel zelf krijg je ook nog een mooi geslepen Rozenkwarts steen.

We gaan hierbij werken we met de energie van het Seleniet kristal & Edelsteenpoeder in de verf!

Workshop dotpainten gevolgd vandaag. Super leuk om te doen, fijne uitleg! Even helemaal zen worden en heel toegankelijk om ook thuis te gaan doen. Prachtige locatie in een knus dorpje. Zeker een aanrader! Bedankt, het was heel erg leuk!

– Kelly Kuiper

Informatie & Aanmelden

Een mooie tweeluik workshop!

Deze workshop kost € 169 en is INCLUSIEF koffie thee, huisgemaakte lekkernijen, uitgebreide biologisch lunch, de Rozenkwarts steen, een speciale dotpaint penselenset en verfcontainers.

Tevens ontvang je na afloop een mooie Engelengids met meer dan 30 pagina’s en een leuk gevulde Angel Goodiebag!

Aanmeldingen via: workshops@natashja.nl

Workshop Lokaties

De workshops zijn niet zomaar een creatief middagje maar meer een geheel verzorgd en ontspannen dagje uit. Ook een verzorgde lunch of diner kan voorafgaande of na de workshop geregeld worden en tijdens de workshop zal het je aan niets ontbreken. Daarom heb ik met zorg deze drie mooie workshop lokaties in Noord-Holland uitgezocht. Bekijk hier meer informatie >>