Eén op één workshop Dotpainten grote Engel ter nagedachtenis…


Creatieve Bewustwording Dot Art techniek

Eén op één workshop Dotpainten grote Engel ter nagedachtenis…


Deze cursus is voor vrouwen die een dierbare verloren hebben en een groot Engelenbeeld van 30 cm hoog willen leren bewerken met de Dotpaint techniek.

Deze cursus is voor vrouwen die een dierbare verloren hebben en een groot Engelenbeeld willen leren bewerken met de heerlijke rustgevende Dotpaint techniek.

Deze workshop is jaren terug ontstaan vanuit eigen ervaringen. Ik heb zelf 2 kindjes verloren en heb toendertijd een engel bewerkt met mozaïek, dotpaint en edelstenen ter nagedachtenis aan hen.

Ik heb hier veel aan gehad en elke keer als ik er naar kijk geeft het een gevoel van rust en acceptatie, ondanks alle verdriet dat er is geweest.

Deze dag is voor vrouwen die een kind(je) of andere dierbare verloren hebben, op welke wijze dan ook, en een groot Engelenbeeld willen leren bewerken met de Dotpaint techniek.

Deze dag is voor vrouwen die een kind(je) of andere dierbare verloren hebben, op welke wijze dan ook, en een groot Engelenbeeld willen leren bewerken met de Dotpaint techniek.

We nemen de Engelengids door die ik heb samengesteld en ik coach je door alle oefeningen heen die er in beschreven staan. Ik leer je hoe in contact te komen met pure en liefdevolle Engelen energie, zodat je in je kracht komt te staan en volledig vanuit je hart kunt gaan leven. Aan het einde van de dag volgt een korte persoonlijke reading.

We werken met de liefdevolle Rozenkwarts edelsteen op de engel en met de Rozenkwarts edelsteenpoeder en -elixer in de verf. Ik leer je alles over Dotpainten, hoe je mooie volle gelijkmatige dots maakt en nog veel meer! Je gaat naar huis met een prachtige Engel ter nagedachtenis, een goodiebag, en een hoop waardevolle informatie, welke je kunt toepassen in je dagelijkse leven.

Natashja is een geweldige instructrice en gastvrouw. Ze heeft alles zo goed uitgelegd dat we allemaal met een mooi stukje werk naar huis gingen. Ik kan de workshop, maar ook de Engelenreadings van Natashja van harte aanbevelen!

– Jill Van Der Toorn-Van Alphen

Informatie & Aanmelden

  • duur: 10.30 – 16.00
  • incl. materiaal: een huisgemaakte lunch, een grote Engel, een Engelengids, een grote Rozenkwarts cabochon voor op de Engel, verfcontainertjes om je verf in te mixen, Infomapje inzake Dotpainten, dotpaint penselenset, leuk gevulde goodiebag en coachingsgesprekken gedurende de dag.
  • prijs: €155,-
  • data:Deze cursus is op diverse dagen te boeken, plan gerust een gewenste datum met mij in via workshops@natashja.nl
  • lokatie: Schellinkhout, mogelijk ook op uw locatie.

Cursus Lokaties

Cursussen zijn niet zomaar een creatief middagje maar meer een geheel verzorgd en ontspannen dagje uit. Ook een verzorgde lunch of diner kan voorafgaande of na de cursus geregeld worden en tijdens de cursus zal het je aan niets ontbreken. Daarom heb ik met zorg deze drie mooie sursus lokaties in Noord-Holland uitgezocht. Bekijk hier meer informatie >>