Workshop Dottend manifesteren op een Intentieveer

Creatieve Bewustwording Dot Art techniek

Workshop Dottend manifesteren op een Intentieveer

Wat zou jij willen creëren voor jezelf? Al dottend ga jij leren dit voor jezelf neer te zetten in jouw werkelijkheid, en tastbaar te maken!

Er zit een bepaalde KRACHT in “herhaling”. Dotten is “herhalen”. Het herhalen van de stippen. Samen met een andere techniek waar ik je in de workshop ALLES over ga vertellen, gaan we MANIFESTEREN!

Wat zou jij nou eens willen zien gebeuren in je leven. Wat zou jij willen creëeren voor jezelf? Of wat zou je graag willen veranderen?

Al dottend ga jij leren dit voor jezelf neer te zetten in jouw werkelijkheid en tastbaar te maken!

Eerst neem ik je mee in een visualisatie en korte meditatie techniek. Daarna gaan we aan de slag. Door middel van het dotten ga je je intenties op een krachtige manier kenbaar maken aan het Universum.

Vandaag workshop gehad. Natasja, je doet het super goed zo'n fijne middag gehad! Hart op de goede plek en je maakt zelf ook prachtige dingen.

– Mariët Peters

Tijdens deze workshop draait het om de liefde voor jezelf. We gaan aan de slag met jouw wensen en doelen.

Daarom gaan we dotten op een prachtige grote ‘intentie’ veer waar een mooie Rozenkwarts cabochon op geplaatst is, de steen van de liefde. We gaan werken met edelsteenpoeders in de verf en een dot-affirmatie techniek.

Informatie & Aanmelden

  • duur: 3 uur
  • incl. materiaal: grote veer van 40 cm, een speciale dotpaint kwastenset en potjes om je verf in te maken en mixen,veen mooi geslepen edelsteentje naar keuze, > een mooie Rozenkwarts steen voor op jouw intentieveer..
  • prijs: €85,-
  • lokatie: FKS Keramiek in Schellinkhout
  • Aanmelden kan via: workshops@natashja.nl

Workshop Lokaties

De workshops zijn niet zomaar een creatief middagje maar meer een geheel verzorgd en ontspannen dagje uit. Ook een verzorgde lunch of diner kan voorafgaande of na de workshop geregeld worden en tijdens de workshop zal het je aan niets ontbreken. Daarom heb ik met zorg deze drie mooie workshop lokaties in Noord-Holland uitgezocht. Bekijk hier meer informatie >>