Workshop Dotten voor Kinderen

Dot Art techniek

Workshop Dotten voor Kinderen

Tijdens deze creatieve workshop leren de kinderen hoe je op Seleniet (Engelensteen) met prachtige kleurrijke Dotpainting kunt schilderen.

We gaan dotpainten op Seleniet. Een prachtige edelsteen waar kinderen vaak erg gevoelig voor zijn en waar met name Hooggevoelige kinderen zeer veel aan hebben. Kinderen zijn nog sterk verbonden met de natuurlijke wereld, waar kristallen een onderdeel van zijn. Kinderen voelen vaak een aangeboren verbinding met deze prachtige cadeaus van moeder natuur en vind het vaak leuk er creatief mee bezig te zijn!

Ik laat de kinderen zien hoe je mooie dots kunt maken, en hoe je met diverse kleurencombinaties, de mooiste patronen kunt maken! Ik reinig de energie in de ruimte en verhoog d.m.v. het plaatsen van specifieke edelstenen en kristallen de frequentie.

Niks moet en alles mag en in een ongebonden en ontspannen setting gaan we met stokjes dotten op prachtige Seleniet keien.

Deze workshop duurt 2 uurtjes en kost € 40,-  p.p. Dit is incl 2 seleniet keien, fris en wat lekkers en met gebruikmaking van alle aanwezige materialen.

Workshop dotpainten gevolgd vandaag. Super leuk om te doen, fijne uitleg! Even helemaal zen worden en heel toegankelijk om ook thuis te gaan doen. Prachtige locatie in een knus dorpje. Zeker een aanrader! Bedankt, het was heel erg leuk!

– Kelly Kuiper

Informatie & Aanmelden

  • duur: 2 uur
  • incl. materiaal: twee seleniet stenen, gebruikmaking van alle aanwezige materialen, fris en wat lekkers!
  • prijs: €40,-
  • lokatie: Schellinkhout
  • Aanmelden kan via: workshops@natashja.nl

Workshop Lokaties

De workshops zijn niet zomaar een creatief middagje maar meer een geheel verzorgd en ontspannen dagje uit. Ook een verzorgde lunch of diner kan voorafgaande of na de workshop geregeld worden en tijdens de workshop zal het je aan niets ontbreken. Daarom heb ik met zorg deze drie mooie workshop lokaties in Noord-Holland uitgezocht. Bekijk hier meer informatie >>