Workshop Dotten op Seleniet (Engelensteen)

Creatieve Bewustwording Dot Art techniek
seleniet workshop V2 dot art

Workshop Dotten op Seleniet (Engelensteen)

Tijdens deze creatieve workshop leer je alle tips en tricks over hoe je op Seleniet (Engelensteen) met prachtige kleurrijke Dotpainting kunt schilderen.

Lijkt het je leuk om te leren Dotpainten op Seleniet keien en harten? Seleniet (Engelensteen) heeft een zeer fijne vibratie, opent het derde oog, het kruinchakra en het zielensterchakra boven je hoofd en geeft toegang tot engelenbewustzijn en hogere leiding. Maar weinig stenen geven de hogere chakra’s een zo intense energie als Seleniet. Het is een kalme steen die diepe rust geeft, net zoals Dotpainten doet!

Daarnaast werken we met de energie van diverse andere edelstenen d.m.v. edelsteenpoeders en -elixers in de verf!

Tijdens deze creatieve workshop leer je alle tips en tricks over hoe je de stenen kunt bewerken met prachtige kleurrijke Dotpainting, een schilderstechniek afkomstig van de Aboriginals in Australië. Superleuk om te doen en het dotpainten heeft een zeer rustgevende, bijna meditatieve werking.
Ook leuk om je tuin of balkon mee op te vrolijken!

Ik laat je zien hoe je mooie volle dots kunt maken, en hoe je met diverse kleurencombinaties, de mooiste patronen kunt maken! Ik vertel je welke materialen ik gebruik, hoe ik de kwasten voorbereid om de mooiste volle dots te kunnen maken, hoe ik de verf mix, hoe je kleine en grote dots maakt en hoe je ervoor kunt zorgen dat je steeds dezelfde grootte krijgt. Ook werken we met de mooie energie van Edelstenen en kristallen op je werkstuk d.m.v. het gebruik van edelsteenpoeder en elixers in de verf!

In de pauze krijg je de gelegenheid om even door de tuin te lopen en ik demonstreer wat schildertechnieken en heb zelf ook kunstwerken bij me. Na afloop ga je naar huis met een prachtige handbewerkte steen, een speciale dotpaint kwastenset, een goodiebag en wie weet een nieuwe hobbie of passie erbij!

Workshop dotpainten gevolgd vandaag. Super leuk om te doen, fijne uitleg! Even helemaal zen worden en heel toegankelijk om ook thuis te gaan doen. Prachtige locatie in een knus dorpje. Zeker een aanrader! Bedankt, het was heel erg leuk!

– Kelly Kuiper

Basalt laat iemand soepel stromen terwijl diegene goed geaard blijft. Basalt is een beschermende steen die in het oude Egypte door zijn sterke magnetisme geassocieerd werd met de onderwereld en het herstel van het leven.
Geneeskrachtige beelden van basalt droegen hun kracht over op water dat erover werd gegoten. Deze steen is nuttig voor het verkennen van je innerlijk zelf, het vergemakkelijkt emotionele onthechting, schenkt geestkracht en stabiliseert emotie.

Informatie & Aanmelden

  • duur: 3 uur
  • incl. materiaal: een seleniet kei en hart, een speciale dotpaint penselenset, en koffie, thee, fris en wat lekkers! Je ontvangt alle info die je krijgt ook op papier en een leuk gevulde goodiebag!
  • prijs: €65,-
  • data: vrijdag 17 augustus of plan een datum met mij in via de button
  • lokatie: Schellinkhout

Workshop Lokaties

De workshops zijn niet zomaar een creatief middagje maar meer een geheel verzorgd en ontspannen dagje uit. Ook een verzorgde lunch of diner kan voorafgaande of na de workshop geregeld worden en tijdens de workshop zal het je aan niets ontbreken. Daarom heb ik met zorg deze drie mooie workshop lokaties in Noord-Holland uitgezocht. Bekijk hier meer informatie >>