Workshop Dot by Dot voor Perfectionisten

Creatieve Bewustwording Dot Art techniek

Workshop Dot by Dot voor Perfectionisten

Tijdens deze workshop leer je d.m.v. het dotten om jezelf ruimte te geven en om ruimte te maken voor eventuele fouten want van fouten leer je! En daardoor groei je!

Perfectionisme. Een mooie eigenschap! Alleen soms zit je daar jezelf mee in de weg, omdat dingen niet kunnen stromen zoals ze stromen. Want je wilt het perfect in orde hebben. Maar tot welke prijs?

Dit kan soms leiden tot een burn out of heel veel stress. En dit gebeurd niet omdat je emotioneel instabiel bent, maar omdat je ambitie hebt, doorzettingsvermogen, krachtig bent en niet opgeeft!

Maar doordat je jezelf weinig rust en ruimte gunt kun je jezelf behoorlijk in de weg gaan zitten.

Tijdens deze workshop draaien we het om en leer je dmv het dotten om jezelf wat ruimte te geven en om ruimte te maken voor eventuele fouten want van fouten leer je! En daardoor groei je!

Tijdens deze workshop leer je alle tips en tricks over hoe je op canvasdoek kunt werken met prachtige kleurrijke Dotpainting, een schilderstechniek afkomstig van de Aboriginals in Australië. Superleuk om te doen en het dotpainten heeft een zeer rustgevende, bijna meditatieve werking.

Onder begeleiding van mooie meditatieve muziek gaan we dotten vanuit ons hart en gevoel en alles mag!

Vandaag workshop gehad. Natasja, je doet het super goed zo,n fijne middag gehad! Hart op de goede plek en je maakt zelf ook prachtige dingen.

– Mariët Peters

Informatie & Aanmelden

  • duur: 3 uur
  • incl: doek, materiaal, koffie, thee, wat lekkers
  • prijs: €75,-
  • lokatie: Schellinkhout
  • Aanmelden kan via: workshops@natashja.nl

Workshop Lokaties

De workshops zijn niet zomaar een creatief middagje maar meer een geheel verzorgd en ontspannen dagje uit. Ook een verzorgde lunch of diner kan voorafgaande of na de workshop geregeld worden en tijdens de workshop zal het je aan niets ontbreken. Daarom heb ik met zorg deze drie mooie workshop lokaties in Noord-Holland uitgezocht. Bekijk hier meer informatie >>