Workshop Dotten met kleur energie – Turkoois

Creatieve Bewustwording Dot Art techniek
workshop dotten turkoois

Workshop Dotten met kleur energie – Turkoois

We gaan tijdens de Dot workshop aan de slag op een mooi houten 3D hart en duiken in de energie van deze prachtige helende kleur Turkoois en steen.

In deze workshop gaan we werken met de krachtige en genezende kleurenergie van de Turkoois. In vele oude beschavingen, de bewoners van Atlantis, de oude Egyptenaren en de oorspronkelijke bewoners van Amerika, werd zowel deze kleur als de steen Turkoois aanbeden en gedragen als bescherming.

Turkoois is een symbool van de hemel en de geest en is een mengeling van groen en blauw, de kleuren van de zee. Turkoois is kalmerend voor lichaam en ziel en beschermt tegen negatieve en schadelijke invloeden. De combinatie van groen en blauw staat voor communicatie en schept harmonie. Turkoois helpt je je te laten leiden door ja hart en te zeggen wat je werkelijk voelt.

Je ontvangt een mooi Turkooise steen waarmee we in een korte meditatie gaan waarbij je tot het innerlijke rustpunt in jezelf komt. Van daaruit gaan we dotten met diverse Turkooise tinten en leer je deze op elkaar af te stemmen op je werkstuk. We gaan werken met de Turkooise edelsteenelixer in de verf.

We gaan aan de slag op een mooi houten 3d hart en duiken in de energie van deze prachtige helende kleur en steen. Turkoois is een zeer efficiënte genezer, hij biedt troost aan de geest en welzijn aan het lichaam en bevordert spirituele afstemming en communicatie met de spirituele werelden. Een mooie energie om creatief in te zijn!

Workshop dotpainten gevolgd vandaag. Super leuk om te doen, fijne uitleg! Even helemaal zen worden en heel toegankelijk om ook thuis te gaan doen. Prachtige locatie in een knus dorpje. Zeker een aanrader! Bedankt, het was heel erg leuk!

– Kelly Kuiper

Informatie & Aanmelden

  • duur: 4 uur
  • incl. materiaal: een mooie grote Turkoois steen, een houten 3d hart van 30 cm, 3 verfcontainertjes om je verf in te mixen, infobladen, dotpaint penselenset, leuk gevulde goodiebag, koffie, thee en fris en natuurlijk wat lekkers.
  • prijs: €65,-
  • lokatie: Schellinkhout
  • Aanmelden kan via: workshops@natashja.nl

Workshop Lokaties

De workshops zijn niet zomaar een creatief middagje maar meer een geheel verzorgd en ontspannen dagje uit. Ook een verzorgde lunch of diner kan voorafgaande of na de workshop geregeld worden en tijdens de workshop zal het je aan niets ontbreken. Daarom heb ik met zorg deze drie mooie workshop lokaties in Noord-Holland uitgezocht. Bekijk hier meer informatie >>