Cursusdag Dotpainten Flower of Life

Creatieve Bewustwording Dot Art techniek

Cursusdag Dotpainten Flower of Life

Tijdens deze Dot Art workshop leer je hoe je de Flower of Life opzet en ik vertel je alles over hoe je de verf mixt en hoe je mooie volle dots kunt maken.

De heilige geometrie is een geometrische symbooltaal, die met beelden werkt, in plaats van woorden, en die daardoor veel directer en doeltreffender informatie kan overbrengen, tot op DNA niveau aan toe.

Het symbool van de heilige geometrie, de levensbloem heeft een sterk helende invloed. Alleen het ernaar kijken of er in meditatie op afstemmen kan al grote veranderingen te weeg brengen. Het woord heilig in heilig geometrie heeft niets met religie te maken, maar slaat op een heelwording, heling dus.

De code van de Flower of Life bevat eigenlijk alle wijsheid van het universum, op precies dezelfde wijze zoals onze genetische code zit opgesloten binnen onze eigen DNA.

De wijsheid die de Flower of Life bezit hebben wij allemaal. Stel jezelf open om die wijsheid weer toe te laten tijdens deze leuke cursusdag en leer hoe je de flower of life kunt tekenen en vervolgens kunt Dotpainten!

Ik leer je hoe je de Flower of Life opzet, de nodige informatie ontvang je ook in een informatieve Syllabus die je mee naar huis krijgt en ik vertel je alles over hoe je de verf mixt en gebruikt om te dotten, en hoe je mooie volle dots kunt maken.

De workshop is inclusief koffie, thee, water, een huisgemaakte lunch bestaande uit een verse soep en belegde broodjes, een canvasdoek MET edelsteen cabochon, diverse kleuren acrylverf die je mag gebruiken en meenemen, een speciale set dotpaintkwasten, & de Syllabus met alle informatie over de Flower of Life. LET OP! Je hoeft alleen zelf te zorgen voor een goede passer.

Workshop dotpainten gevolgd vandaag. Super leuk om te doen, fijne uitleg! Even helemaal zen worden en heel toegankelijk om ook thuis te gaan doen. Prachtige locatie in een knus dorpje. Zeker een aanrader! Bedankt, het was heel erg leuk!

– Kelly Kuiper

Informatie & Aanmelden

  • duur: 4,5 uur
  • incl. materiaal: een canvasdoek MET edelsteen cabochon, 3 verfcontainertjes om je verf in te mixen, infobladen, dotpaint penselenset, leuk gevulde goodiebag, & de Syllabus met alle informatie over de Flower of Life. Koffie, thee, water, een huisgemaakte lunch bestaande uit een verse soep en belegde broodjes.
  • prijs: €95,-
  • lokatie: Schellinkhout
  • Aanmelden kan via: workshops@natashja.nl

Workshop Lokaties

De workshops zijn niet zomaar een creatief middagje maar meer een geheel verzorgd en ontspannen dagje uit. Ook een verzorgde lunch of diner kan voorafgaande of na de workshop geregeld worden en tijdens de workshop zal het je aan niets ontbreken. Daarom heb ik met zorg deze drie mooie workshop lokaties in Noord-Holland uitgezocht. Bekijk hier meer informatie >>