Workshop Creëren in connectie met Moeder Aarde

Creatieve Bewustwording Dot Art techniek

Workshop Creëren in connectie met Moeder Aarde

Leer een DotArt Mandala op doek op te zetten rondom de energie van een Rozenkwarts steentje op het doek!

Wil jij ook meer vanuit je kracht gaan leven, je licht laten stralen en jouw gaven echt neer gaan zetten op aarde? Dan is een goede gronding van groot belang. Deze creatieve Dotpaint workshop gaat jou daarbij helpen! We gaan goed leren aarden en contact leren maken met je AardeSter Chakra!

We starten deze dag met een Grondings Klankschalensessie waarbij je dmv een begeleidende meditatie je leert je te aarden vanuit de AardeSter Chakra. Dit doen we in de energie van de geurfrequentie “Moeder Aarde” van De Groene Linde.

Deze handgemaakte geurfrequentie helpt je de verbinding met moeder aarde te herstellen.
Maar ook de verbinding met jezelf en met de kosmos. Je voelt je in connectie met de wereld om je heen. Deze krachtige gronding zorgt voor meer energie, evenwichtige emoties, ontspanning, een goede balans, optimisme en je beleving van innerlijke kracht versterkt!

Vanuit dat gevoel gaan we lekker aan de slag met het meditatieve Dotpainten! Dotpainten geeft een opening om volledig aanwezig te zijn, aanwezig in het NU moment.

We gaan werken met een mooie Remedie: “Gronding” van De Groene Linde, in de verf. En ook deze energie zal zo zijn werk doen.

Workshop dotpainten gevolgd vandaag. Super leuk om te doen, fijne uitleg! Even helemaal zen worden en heel toegankelijk om ook thuis te gaan doen. Prachtige locatie in een knus dorpje. Zeker een aanrader! Bedankt, het was heel erg leuk!

– Kelly Kuiper

Je leert een DotArt Mandala op doek op te zetten rondom de energie van een Rozenkwarts steentje op het doek!

Informatie & Aanmelden

En er wordt natuurlijk gezorgd voor een zeer uitgebreide biologische lunch!

Een mooie waardevolle dag welke €130 euro kost. Dit is incl de Klankschalen id, de uitgebreide lunch,  een canvasdoek met rozenkwarts steentje. Een speciale dotpaint verfcontainerset en -penselenset. Met gebruikmaking van alle materialen, koffie thee fris en huisgemaakte lekkernijen. Je gaat naar huis met een infomapje en een leuk gevulde goodiebag!

Aanmelden kan via workshops@natashja.nl

Workshop Lokaties

De workshops zijn niet zomaar een creatief middagje maar meer een geheel verzorgd en ontspannen dagje uit. Ook een verzorgde lunch of diner kan voorafgaande of na de workshop geregeld worden en tijdens de workshop zal het je aan niets ontbreken. Daarom heb ik met zorg deze drie mooie workshop lokaties in Noord-Holland uitgezocht. Bekijk hier meer informatie >>