Workshop Creëer een eigen Energie Mandala

Creatieve Bewustwording Dot Art techniek
workshop creeer je eigen energie mandala

Workshop Creëer een eigen Energie Mandala

Tijdens deze workshop leer ik je hoe je zelf een energie mandala schilderij kunt maken met de dot art techniek, kracht van edelstenen en de impact van een mooie meditatie voor het creëren.

Tijdens deze workshop leer ik je hoe je een eigen Dotpaint Mandala schilderij kunt maken met de Dot techniek. Deze prachtige kleurrijke schilderstechniek is o.a. afkomstig van de Aboriginals in Australië. Superleuk om te doen en het dotpainten heeft een zeer rustgevende, bijna meditatieve werking.

Ik laat je zien hoe je mooie volle dots kunt maken, en hoe je met diverse kleurencombinaties, de mooiste patronen kunt maken! Ik vertel je welke materialen ik gebruik, hoe ik de kwasten voorbereid om de mooiste volle dots te kunnen maken, hoe ik de verf mix, hoe je kleine en grote dots maakt en hoe je ervoor kunt zorgen dat je steeds dezelfde grootte krijgt.

We werken met de energie van verschillende edelstenen d.m.v. edelsteenpoeders in de verf. Daarmaast maken we gebruik van een krachtige meditatie waarna we met een speciale dot-affirmatie techniek aan de slag gaan.

Ik reinig de energie in de ruimte en verhoog d.m.v. het plaatsen van specifieke edelstenen en kristallen de frequentie. En voordat we beginnen met creëren ervaar je de impact van een mooie Klankschalen meditatie.

De workshop is op diverse dagen te boeken en is van 11.00-15.30 en kost €111,-. Dat is inclusief een voorbereid houten Mandalaboard, diverse edelsteenpoeders naar keuze, je krijgt diverse bakjes met schroefdop om je verf in te mengen die je mee mag nemen, een speciale dotpaint penselenset die je mag houden, en natuurlijk een huisgemaakte lunch, welke we bij mooi weer in de tuin kunnen nuttigen. Natuurlijk is er de gehele dag koffie thee en fris.

Workshop dotpainten gevolgd vandaag. Super leuk om te doen, fijne uitleg! Even helemaal zen worden en heel toegankelijk om ook thuis te gaan doen. Prachtige locatie in een knus dorpje. Zeker een aanrader! Bedankt, het was heel erg leuk!

– Kelly Kuiper

Tevens kun je bij mij terecht met je vragen over edelstenen en ga je naar huis met je eigen Energie Mandala en een leuk gevulde goodiebag!

Informatie & Aanmelden

  • duur: 4,5 uur
  • incl. materiaal: voorbereid houten Mandalaboard, diverse edelsteenpoeders naar keuze, 3 verfcontainertjes om je verf in te mixen, infobladen, dotpaint penselenset, leuk gevulde goodiebag, een huisgemaakte lunch, welke we bij mooi weer in de tuin kunnen nuttigen en natuurlijk koffie thee en fris.
  • prijs: €111,-
  • data: 21 oktober van 11.00-15.30 (of plan een datum in)
  • lokatie: Oudijk 69 Westwoud

minimaal 5 personen (bij 7 personen doe jij gratis mee!)
(wil je in je eentje meedoen meld je dan aan voor één van de workshops in de agenda >> )

Workshop Lokaties

De workshops zijn niet zomaar een creatief middagje maar meer een geheel verzorgd en ontspannen dagje uit. Ook een verzorgde lunch of diner kan voorafgaande of na de workshop geregeld worden en tijdens de workshop zal het je aan niets ontbreken. Daarom heb ik met zorg deze drie mooie workshop lokaties in Noord-Holland uitgezocht. Bekijk hier meer informatie >>