Workshop Creëer een eigen Energie Mandala

Creatieve Bewustwording Dot Art techniek

Workshop Creëer een eigen Energie Mandala

Tijdens deze workshop leer ik je hoe je zelf een energie mandala schilderij kunt maken met de dot art techniek, kracht van edelstenen en de impact van een mooie meditatie voor het creëren.

Mandala betekent ‘cirkel’ in het Sanskriet, en is een geometrisch patroon waarin symbolen verwerkt kunnen worden met een bepaalde energie. Het gebruik van kleuren en edelsteenpoeders en -elixers in de verf in samenwerking met het Dotpainten bepalen de kracht van het meditatieve proces.

We gaan werken op een mooi laser gesneden houten ronde paneel. Je leert hoe je een Mandala opbouwt met de Dotpaint techniek, een heerlijke rustgevende en oude kunstvorm afkomstig van de Aboriginals in Australiè.

Wat zijn jouw doelen, wat wil jij nog voor jezelf realiseren? We werken met diverse affirmatie technieken waarbij je jouw Mandale de energie leert mee te geven van hetgeen jij wilt manifesteren voor jezelf.

Er wordt een uitgebreide biologische lunch verzorgd en is de hele dag koffie thee en fris aanwezig.

Deze workshop is € 95,- inclusief pp. Dat is inclusief de Mandala paneel, drie speciale Dotpaint verfcontainertjes, een dotpaint penselenset, alle informatie over hetgeen je leert in een informatiemapje, met gebruikmaking van alle verdere materialen en natuurlijk de lunch en lekkers bij de koffie en thee. Je gaat ook nog eens naar huis met een leuk gevulde goodiebag!

Workshop dotpainten gevolgd vandaag. Super leuk om te doen, fijne uitleg! Even helemaal zen worden en heel toegankelijk om ook thuis te gaan doen. Prachtige locatie in een knus dorpje. Zeker een aanrader! Bedankt, het was heel erg leuk!

– Kelly Kuiper

Tevens kun je bij mij terecht met je vragen over edelstenen en ga je naar huis met je eigen Energie Mandala en een leuk gevulde goodiebag!

Informatie & Aanmelden

  • duur: 4,5 uur
  • incl. materiaal: Mandala paneel, drie speciale Dotpaint verfcontainertjes, een dotpaint penselenset, alle informatie over hetgeen je leert in een informatiemapje, met gebruikmaking van alle verdere materialen en natuurlijk de lunch en lekkers bij de koffie en thee. Je gaat ook nog eens naar huis met een leuk gevulde goodiebag!
  • prijs: €95,-
  • lokatie: Oudijk 69 Westwoud
  • Boekingen: email info@natashja.nl

Workshop Lokaties

De workshops zijn niet zomaar een creatief middagje maar meer een geheel verzorgd en ontspannen dagje uit. Ook een verzorgde lunch of diner kan voorafgaande of na de workshop geregeld worden en tijdens de workshop zal het je aan niets ontbreken. Daarom heb ik met zorg deze drie mooie workshop lokaties in Noord-Holland uitgezocht. Bekijk hier meer informatie >>