Workshop Creative DotArt op Porselein

Dot Art techniek

Workshop Creative DotArt op Porselein

Tijdens deze workshop laat ik je zien hoe je op porselein dots kunt maken, en hoe je met diverse kleurencombinaties, de mooiste patronen kunt maken!

Tijdens deze creatieve workshop leer je alle tips en tricks over hoe je porselein kunt bewerken met prachtige kleurrijke Dotpainting, een schilderstechniek afkomstig van de Aboriginals in Australië. Superleuk om te doen en het dotpainten heeft een zeer rustgevende, bijna meditatieve werking.
Ook leuk om cadeau te geven!

Ik laat je zien hoe je mooie volle dots kunt maken, en hoe je met diverse kleurencombinaties, de mooiste patronen kunt maken! Ik vertel je welke materialen ik gebruik, hoe ik de kwasten voorbereid om de mooiste volle dots te kunnen maken, hoe ik de verf mix, hoe je kleine en grote dots maakt en hoe je ervoor kunt zorgen dat je steeds dezelfde grootte krijgt.

In de pauze krijg je de gelegenheid om even door de tuin te wandelen en ik neem wat kunstwerken mee zodat je die ook kunt bekijken.

Na afloop ga je naar huis met een prachtige set, van twee Porseleinen borden, vaatwasbestendig! En wie weet heb je er een nieuwe hobby bij!

Workshop dotpainten gevolgd vandaag. Super leuk om te doen, fijne uitleg! Even helemaal zen worden en heel toegankelijk om ook thuis te gaan doen. Prachtige locatie in een knus dorpje. Zeker een aanrader! Bedankt, het was heel erg leuk!

– Kelly Kuiper

Informatie & Aanmelden

  • duur: 3 uur
  • incl. materiaal: 2 porseleinen borden, 3 verfcontainertjes om je verf in te mixen, infobladen, dotpaint penselenset, leuk gevulde goodiebag en koffie, thee, fris en appeltaart.
  • prijs: €75,-
  • data: plan een datum met mij in via de button
  • lokatie: Schellinkhout

Workshop Lokaties

De workshops zijn niet zomaar een creatief middagje maar meer een geheel verzorgd en ontspannen dagje uit. Ook een verzorgde lunch of diner kan voorafgaande of na de workshop geregeld worden en tijdens de workshop zal het je aan niets ontbreken. Daarom heb ik met zorg deze drie mooie workshop lokaties in Noord-Holland uitgezocht. Bekijk hier meer informatie >>