Workshop Blueprinting: Janosh Komt Naar Het Noorden!

Creatieve Bewustwording Dot Art techniek

Workshop Blueprinting: Janosh Komt Naar Het Noorden!

2019 begint goed want Natashja.nl haalt Janosh Art naar Noord Holland!

Zaterdag 12 januari komt Janosh naar Schellinkhout met de workshop Blueprinting! Nadat we met elkaar in contact kwamen over een Workshop en in ons gesprek iets creatiefs ontstond, waren we het er over eens dat Janosh Art naar het Noorden moest komen en mocht ik dat gaan organiseren!

Janosh, kunstenaar, inspirator en oprichter van het Janosh-project brengt al jaren heel wat teweeg met zijn codes en “activaties”. Als je je focust op zijn codes voel je als vanzelf iets in jezelf gebeuren. De ervaring leert dat dit voor iedereen verschillend is. In de presentaties van Janosh gaat dit nog veel verder en kun je in diepe trance gaan als de codes (onder begeleiding van muziek) op groot scherm worden op- en afgebouwd. Deze activaties maken het onderbewustzijn ‘wakker’!

Workshop Blueprinting

Maak jouw eigen, geometrische code op canvas! Dit is wie jij bent, geïllustreerd in de taal van Heilige Geometrie. Janosh helpt je om deze blauwdruk in jou naar boven te halen en naar beeld te vertalen. Bovendien vertelt hij je wat de code over jou te zeggen heeft. Het openbaart wat in dit leven jouw lessen, verlangens, uitdagingen en basisprogramma’s zijn. Aan het einde van de dag krijg je het canvas mee naar huis, om vanaf dat moment altijd herinnert te worden aan wie je écht bent.

De blauwdruk van jouw ziel

Blueprinting is een vaardigheid die vraagt om totale overgave. Je graaft in jezelf om je ware identiteit – wie jij bent als ziel – naar boven te laten komen. Dit vertalen we in geometrische patronen, die je onder begeleiding van Janosh en zijn gidsen (de Arcturianen) op canvas gaat uitwerken. Zo ontstaat jouw persoonlijke blueprint (blauwdruk). Het creëren is een emotioneel proces, waarbij je het ene moment intens blij kunt zijn en het volgende moment ook intens verdrietig kan worden. In stilte ga je door deze emoties heen, net zo lang tot jij jouw blauwdruk te pakken hebt.

Fases van opbouw

Net zoals Janosh zijn kunst opbouwt in vele lagen, zo ga jij dat vandaag ook doen. Je krijgt in fases een aantal opdrachten mee die je helpen om van een simpele basisvorm een gelaagd kunstwerk te maken. Voor elke fase is een tijdskader en daarin stem je je steeds af op een bepaalde laag in je leven. Dit kan zijn je familie en relaties, je werk en roeping, je verlangens en gewoontes… Elke laag draagt bij aan het ontstaan van jouw unieke blauwdruk, waarin verleden, heden en toekomst samenkomen.

Een waardevolle dag vol bewustwording en creativiteit!

Informatie & Aanmelden

  • duur: 10.00 – 19.00 uur
  • prijs: € 149,-
  • data: 12 januari 2019
  • lokatie: Schellinkhout

Workshop Lokatie: Terug In Het Zadel

Deze workshop wordt gegeven bij Terug in het Zadel in Schellinkhout. Tijdens de workshop kun je genieten van het prachtige landelijke uitzicht. Wil je kennis maken met de dieren? Je bent van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen in de stallen.