Workshop basiskennis Dot Art.

Creatieve Bewustwording Dot Art techniek

Workshop basiskennis Dot Art.

Tijdens deze creatieve workshop, welke ik geef in een zeer rustige setting met niet meer dan 3 personen, leer je alle tips en tricks over je diverse items kunt bewerken met prachtige kleurrijke Dotpainting, een schilderstechniek afkomstig van de Aboriginals in Australië.

Tijdens deze creatieve workshop, welke ik geef in een zeer rustige setting met niet meer dan 3 personen, leer je alle tips en tricks over je diverse items kunt bewerken met prachtige kleurrijke Dotpainting, een schilderstechniek afkomstig van de Aboriginals in Australië. Superleuk om te doen en het dotpainten heeft een zeer rustgevende, bijna meditatieve werking.

We oefenen eerst op dik papier, en nadat je alle technieken en patroontjes doorhebt, gaan we aan de slag op een item naar keuze. Dit kan van alles zijn, een steen zijn, een hart, een veer, een boeddha, er liggen meerdere items op tafel om uit te kiezen.

Ik laat je zien hoe je mooie volle dots kunt maken, en hoe je met diverse kleurencombinaties, de mooiste patronen kunt creëren! Ik vertel je welke materialen ik gebruik, hoe ik de mooie volle dots maak, hoe ik de verf mix, hoe je kleine en grote dots maakt en hoe je ervoor kunt zorgen dat je steeds dezelfde grootte krijgt. Ook verhogen we de energie van je werk door met de energie van Edelstenen en kristallen in de vorm van edelsteenpoeder en elixers in de verf te werken!

Informatie & Aanmeldingen

Deze workshop is € 50,- incl pp. Dat is incl het materiaal waar je op gaat dotten, 3 verfcontainertjes, alle informatie over wat je leert in een informatiemapje, met gebruikmaking van alle verdere materialen en natuurlijk iets lekkers bij de koffie en thee. Je gaat ook nog eens naar huis met een leuk gevulde Goodiebag en een fixe kortingsbon voor de Dot Artist webshop! Je kunt aansluiten bij een workshop maar je kan ook met een vriendin of familielid of collega een workshop naar keuze boeken.

Heb je al genoeg kennis van Dot Art maar wil je je technieken verfijnen, dan is dat ook een optie, vraag gerust naar de mogelijkheden. Ook is hiervoor de 8 weekse cursus How to become a Dotpaint Artist geschikt.

Opgeven kan via workshops@natashja.nl

Natashja is een geweldige instructrice en gastvrouw. Ze heeft alles zo goed uitgelegd dat we allemaal met een mooi stukje werk naar huis gingen. Ik kan de workshop, maar ook de Engelenreadings van Natashja van harte aanbevelen!

– Jill Van Der Toorn-Van Alphen

Wat kan Dot Art voor je betekenen?

Dotpainten geeft een opening om volledig aanwezig te zijn, aanwezig in het NU moment, zodat alles wat jou niet dient, naar de achtergrond mag verdwijnen.

Het moment van loslaten tijdens het proces van Dotpainten, wanneer gedachten en verwachtingen naar de achtergrond verdwijnen, creëert een opening en er vindt een diep luisteren naar je creatieve intuïtie plaats. Een diepe connectie met het ‘zelf’.

Cursus Lokaties

Cursussen zijn niet zomaar een creatief middagje maar meer een geheel verzorgd en ontspannen dagje uit. Ook een verzorgde lunch of diner kan voorafgaande of na de cursus geregeld worden en tijdens de cursus zal het je aan niets ontbreken. Daarom heb ik met zorg deze drie mooie sursus lokaties in Noord-Holland uitgezocht. Bekijk hier meer informatie >>