Workshop Advanced Dotting

Dot Art techniek

Workshop Advanced Dotting

Tijdens deze workshop laat ik je zien hoe je mooie volle dots kunt maken, en hoe je met diverse kleurencombinaties, de mooiste patronen kunt maken!

Tijdens deze creatieve workshop leer je alle tips en tricks over hoe je grote Basaltstenen kunt bewerken met prachtige kleurrijke Dot painting, een schilderstechniek afkomstig van de Aboriginals in Australië.

Maar daarnaast leer je ook wat extra leuke technieken zoals het maken van blaadjes en het werken met Acrylstiften. Ook gaan we aan het werk met mooie geslepen edelsteentjes op je steen en leer je meer over de werking van Edelstenen!

Superleuk om te doen en het dotpainten heeft een zeer rustgevende, bijna meditatieve werking.

Ik laat je zien hoe je mooie volle dots kunt maken, en hoe je met diverse kleurencombinaties, de mooiste patronen kunt maken! Ik vertel je welke materialen ik gebruik, hoe ik de kwasten voorbereid om de mooiste volle dots te kunnen maken, hoe ik de verf mix, hoe je kleine en grote dots maakt en hoe je ervoor kunt zorgen dat je steeds dezelfde grootte krijgt. Ook werken we met de mooie energie van Edelstenen en kristallen op je werkstuk dmv het gebruik van edelsteenpoeder en elixers in de verf!

In de pauze krijg je de gelegenheid om even door de tuin te wandelen en ik neem wat eigen kunstwerken mee die we kunnen bekijken/bespreken.

Workshop dotpainten gevolgd vandaag. Super leuk om te doen, fijne uitleg! Even helemaal zen worden en heel toegankelijk om ook thuis te gaan doen. Prachtige locatie in een knus dorpje. Zeker een aanrader! Bedankt, het was heel erg leuk!

– Kelly Kuiper

Na afloop ga je naar huis met een prachtige handbewerkte steen, een speciale dotpaint penselenset, een goodiebag en wie weet een nieuwe hobbie of passie erbij!

Materiaal: Basalt

We werken met onbewerkte basaltstenen. Ze komen direct uit de zee bij diverse vulkanische gebieden en uit de Andes, Deze stenen hebben een prachtige energie. Basalt laat iemand soepel stromen terwijl diegene goed geaard blijft. Basalt is een beschermende steen die in het oude Egypte door zijn sterke magnetisme geassocieerd werd met de onderwereld en het herstel van het leven. Geneeskrachtige beelden van basalt droegen hun kracht over op water dat erover werd gegoten. Deze steen is nuttig voor het verkennen van je innerlijk zelf, het vergemakkelijkt emotionele onthechting, schenkt geestkracht en stabiliseert emotie.

Informatie & Aanmelden

  • duur: 3 uur
  • incl. materiaal: basaltsteen, een geslepen edelsteen naar keuze, 3 verfcontainertjes om je verf in te mixen, infobladen, dotpaint penselenset, leuk gevulde goodiebag, koffie, thee, lekkernijen en een hoop gezelligheid!
  • prijs: €75,-
  • data: plan een eigen datum in via de button
  • lokatie: Schellinkhout

minimaal 5 personen (bij 7 personen doe jij gratis mee!)
(wil je in je eentje meedoen meld je dan aan voor één van de workshops in de agenda >> )

Workshop Lokaties

De workshops zijn niet zomaar een creatief middagje maar meer een geheel verzorgd en ontspannen dagje uit. Ook een verzorgde lunch of diner kan voorafgaande of na de workshop geregeld worden en tijdens de workshop zal het je aan niets ontbreken. Daarom heb ik met zorg deze drie mooie workshop lokaties in Noord-Holland uitgezocht. Bekijk hier meer informatie >>