Winters Oer Dotten – Dag Arrangement

arrangement Creatieve Bewustwording Dot Art techniek

Winters Oer Dotten – Dag Arrangement

Speciaal voor het koude najaar en de winter is er dit leuke supergezonde Oerarrangement, waar je heerlijk warm van wordt!

Gezond en creatief in het najaar en de winter! In voor een oergezonde en creatieve dag? Dan is dit wat voor jou!

Programma

Eerst wordt je ontvangen met een kopje koffie of thee met een oerlekkernij.

Oerwandeling

Vervolgens ga je een prachtige wandeling maken, waarbij je allerlei ‘oerwetenswaardigheden’ leert over de omgeving, en waarbij je natuurlijk ook kunt genieten van de mooie natuur en het winterse water van het Markermeer.

Oerlunch

Daarna wordt je ontvangen met een oergezonde Paleo lunch. Paleovoedsel is gluten-, suiker- en zuivelvrij, dus ook heel geschikt voor mensen met een allergie.

Dotpainten

Na deze uitgebreide lunch ga je lekker aan de slag met het meditatieve Dotpainten! Je gaat op een Alpaca boerderij alles leren over het maken van een Mandala op Stenen. Je leert hoe je de verf mixt, hoe je mooie volle dots kunt maken en welke tools het mooiste werken. Ook maak je in de pauze kennis met de prachtige Alpaca’s!

Een heerlijke sportief en creatief arrangement om je weekend mee af te sluiten.

Workshop dotpainten gevolgd vandaag. Super leuk om te doen, fijne uitleg! Even helemaal zen worden en heel toegankelijk om ook thuis te gaan doen. Prachtige locatie in een knus dorpje. Zeker een aanrader! Bedankt, het was heel erg leuk!

– Kelly Kuiper

Informatie & Aanmelden

  • duur: 1 dag van 6,5 uur
  • incl. materiaal: incl. 3 containertjes om je verf in te mixen, een speciale dotpaint penselenset en een leuk gevulde goodiebag.
  • prijs: €120,-
  • lokatie: Schellinkhout
  • Aanmelden kan via: workshops@natashja.nl

Workshop Lokatie Apalca Boerderij

Een prachtige Apalca woonboerderij!! Als je al niet de innerlijke rust vind door het Dotpainten, dan hebben de aanwezigheid en het geluid van deze leuke grazende Apalca’s deze uitwerking wel op je!

Ook hier heb je de gelegenheid om gebruik te maken van de Bed & Breakfast mocht je van ver komen en wordt er zelfs aan Apalca Yoga gedaan, waar je tussen deze prachtige dieren volledig tot rust komt.