Werken met de kracht van Edelstenen

Materiaal & Techniek

Werken met de kracht van Edelstenen

Toen ik creatief aan het werk ging wist ik al snel dat ik de edelstenen wilde samenbrengen in mijn kunst en ben ik gaan experimenteren met edelsteen poeders en elixers.

Ik geloof heilig in de kracht van edelstenen, ze hebben in mijn leven al heel veel voor me betekent. Ik heb boeken verslonden over de geschiedenis van stenen, welke krachten ze hebben, welke steen voor welk probleem geschikt is. Sinds mijn kindertijd voel ik stenen, ik kan er op één of andere manier gemakkelijk contact mee maken en voelen wat ze te brengen hebben. Ik wist daardoor al heel jong waar welke steen geschikt voor is.

Toen ik creatief aan het werk ging wist ik al snel dat ik de edelstenen wilde samenbrengen in mijn kunst en ben ik gaan experimenteren met edelsteen poeders en elixers (water met de energie van de stenen, deze elixers maak ik zelf). Zij geven zo de energie mee in een kunstwerk, ik heb ze in bijna al mijn schilderijen verwerkt, zoals de engel die je hier links ziet. Maar ook in mijn schilderijen op canvas, zowel in de vorm van stenen als poeders die ik door de verf meng.

Ook tijdens de workshops neem ik de stenen, poeders & elixers mee. Zo kun je zelf ervaren wat ze met je doen en of je ze wilt verwerken in je eigen creatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *