Welzijn & Dot Art

Creatieve Bewustwording Dot Art techniek

Welzijn & Dot Art

Een heerlijke ontspannen ervaring waarbij je echt de tijd neemt voor jezelf en alle aandacht uitgaat naar jouw behoefte!

Tijdens deze workshop ga ik me naast de creatieve kant ook richten op jouw “welzijn”.
Ik bied ontspannende middagen aan waarbij je volledig terug in connectie met jezelf kunt komen.

PROGRAMMA:

Ik bied een ontspannende Egyptische voetmassages aan waarbij ik werk met Edelstenen en de Egyptische Ankh.

De Egyptische voetmassage is rijk aan symbolische aspecten en maakt gebruik van warme massageolie en een combi van pure essentiële oliën.
De bloedsomloop verbetert, het immuunsysteem wordt versterkt en de afvalstoffen worden verwijderd via het lymfestelsel. Het gehele lichaam heeft dan ook baad bij deze voetmassage!

DOT PAINTEN

Hierna ga je vanuit deze volledige ontspanning en doorstroming van de energie in het lijf, een workshop meditatief Dot painten ervaren. Een mooie kunstvorm afkomstig uit Australie van de Aboriginals. Je kunt kiezen uit het bewerken van een hart, steen of Mandala paneel.

Een heerlijke ontspannen ervaring waarbij je echt de tijd neemt voor jezelf en alle aandacht uitgaat naar jouw behoefte!

Dot Art haalt je uit je hoofd en terug in je hart, je gevoel. En de Egyptische voetmassage aard, geeft een gevoel van rust en vertrouwen, en het hoofd wordt helder, de ademhaling wordt dieper.

HET recept voor een heerlijke persoonlijk Retreat!

Deze volledig verzorgde middag is te boeken van 13-16 uur. Maar je mag natuurlijk ook een ochtend komen.
Je kunt daarnaast ook nog kiezen uit een verzorgde lunch, en heb je ook de mogelijkheid om te kiezen voor een ontspannende lichaamsmassage of Reiki behandeling. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Natashja is een geweldige instructrice en gastvrouw. Ze heeft alles zo goed uitgelegd dat we allemaal met een mooi stukje werk naar huis gingen. Ik kan de workshop, maar ook de Engelenreadings van Natashja van harte aanbevelen!

– Jill Van Der Toorn-Van Alphen

Cursus Lokaties

Cursussen zijn niet zomaar een creatief middagje maar meer een geheel verzorgd en ontspannen dagje uit. Ook een verzorgde lunch of diner kan voorafgaande of na de cursus geregeld worden en tijdens de cursus zal het je aan niets ontbreken. Daarom heb ik met zorg deze drie mooie sursus lokaties in Noord-Holland uitgezocht. Bekijk hier meer informatie >>