The Art Of Dotpainting

Cursus

The Art Of Dotpainting

Woensdag 11 September start deze wekelijkse cursus van 19.00-22.00 uur. Je leert de de basis van Dot Art, je leert alle tips en tricks en vervolgens leer je om je technieken te verfijnen.

Woensdag 11 september start deze wekelijkse cursus van 19.00-22.00 uur. Je leert de de basis van Dot Art, je leert alle tips en tricks en vervolgens leer je om je technieken te verfijnen. Je leert werken met allerlei materialen, en je leert de frequentie van je werk te verhogen middels het gebruik van edelstenen en geurfrequenties. Tevens krijg je toegang tot de Facebookgroep waarbij je tussendoor terecht kan met al je vragen en opmerkingen.

Na afloop ontvang je een cerificaat van de Dotpaint Academy, met een blijvende 10 % korting op alle Dot Artist Materialen op de website!

Deze cursus duurt 8 weken en is € 520,- incl alle benodigde materialen versnaperingen en koffie thee en fris. ( Mag evt in 2 x voldaan worden).

Inschrijven kan tot 10 September! VOL = VOL!

dotacademy@natashja.nl

Workshop dotpainten gevolgd vandaag. Super leuk om te doen, fijne uitleg! Even helemaal zen worden en heel toegankelijk om ook thuis te gaan doen. Prachtige locatie in een knus dorpje. Zeker een aanrader! Bedankt, het was heel erg leuk!

– Kelly Kuiper