Persoonlijke Aandacht

Één op één Cursussen

Persoonlijke Aandacht

“Ik ‘verzorg’ graag en het zal je tijdens de workshops dan ook aan niets ontbreken. Ik wil dat de workshops een mooie beleving zijn, waarbij je naast het creatieve je ook een beetje ‘mag laten verwennen’. Er zijn fijne individuele sessies te boeken maar ook voor kleine groepjes van 4. Je kunt een workshop combineren met een goed verzorgde biologische lunch of High Tea en als je van ver komt sta ik in contact met diverse leuke B&B’s waar je heerlijk kunt logeren.’

Persoonlijke aandacht en verdieping tijdens een creatieve sessie zijn voor mij erg belangrijk. Daarom kies ik ervoor om enkel nog in kleine groepen te werken (max. 4 personen) en één op één middagen te gaan aanbieden waarbij ontspanning en persoonlijke aandacht centraal staan.

Voldoende persoonlijke aandacht is natuurlijk heel fijn, en de ultieme boost voor jou als persoon. Fijn om jezelf creatief te ontplooien, en daarbij terecht kunnen met al je vragen en opmerkingen. Je leert veel diverse technieken en je krijgt veel handige tips en tricks van Natashja in een rustige en ontspannen setting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *