Mindful Workshop Weekend

Creatieve Bewustwording

Mindful Workshop Weekend

Een heerlijk verzorgd weekend vol Bewustwording middels creativiteit!

Zin in leuke waardevolle spiritueel onderbouwde workshops, een verblijf in een Bed & Breakfast in een Alpaca boerderij, vol rust, natuur, en TIJD VOOR JEZELF? Boek dan een compleet verzorgd weekend arrangement welke je zelf kunt invullen.

Hoe werkt het?

Zaterdag aankomst 13 uur

Kopje thee, koffie en huisgemaakte Appeltaart. Als je het leuk vindt is er een rondleiding mogelijk en kun je kennis maken met de prachtige Alpaca’s.

Workshop 14 uur

Je kunt zelf één van de vele 3 a 4 uur durende Dotpainting of andere workshops kiezen welke beschikbaar zijn. Dotten op stenen, Dotten met Kleurenergie, Intuïtief Mandala teken, Intuïtief schilderen, het bewerken van een Engelenbeeld, noem maar op.

Diner 18.30

Een door ons volledig verzorgd High Diner met meerdere gangen op loopafstand van de workshop locatie in Schellinkhout.

Workshop dotpainten gevolgd vandaag. Super leuk om te doen, fijne uitleg! Even helemaal zen worden en heel toegankelijk om ook thuis te gaan doen. Prachtige locatie in een knus dorpje. Zeker een aanrader! Bedankt, het was heel erg leuk!

– Kelly Kuiper

Dag 2

Zondag 11.00-16.00 uur
Dagworkshop Creëren van je Energie Mandala met een heerlijk ontspannen klankschalenmeditatie vooraf!

We gaan al dottend manifesteren en kijken wat jouw doelen zijn en wat je graag wilt creëren in jouw leven!

Lunch 12.30

Een door ons volledig verzorgde High Lunch

14 uur vervolg workshop

Jullie eindigen dit weekend met een korte persoonlijke kaartreading, een hoop waardevolle kennis en een leuk gevulde goodiebag. Dit arrangement is te boeken vanaf 2 personen.

Informatie & Aanmelden

  • duur: 2 dagen
  • incl. materiaal: incl. materiaal voor de jouw gekozen workshop, 3 containertjes om je verf in te mixen, een speciale dotpaint penselenset en een leuk gevulde goodiebag.
  • prijs: op aanvraag
  • data: plan een datum met mij in via de button
  • lokatie: Schellinkhout

Workshop Lokatie Apalca Boerderij

Een prachtige Apalca woonboerderij!! Als je al niet de innerlijke rust vind door het Dotpainten, dan hebben de aanwezigheid en het geluid van deze leuke grazende Apalca’s deze uitwerking wel op je!

Ook hier heb je de gelegenheid om gebruik te maken van de Bed & Breakfast mocht je van ver komen en wordt er zelfs aan Apalca Yoga gedaan, waar je tussen deze prachtige dieren volledig tot rust komt.