Mindful Workshop Weekend

arrangement Creatieve Bewustwording Dot Art techniek

Mindful Workshop Weekend

Het is even tijd voor JEZELF! Een heerlijk verzorgd weekend vol Bewustwording middels creativiteit!

Zin in leuke waardevolle spiritueel onderbouwde workshops, een verblijf in een Bed & Breakfast op een Alpaca boerderij, vol rust, natuur, en een volledig verzorgd 3 gangen diner in intieme sfeer? Boek dan dit compleet verzorgde arrangement!

Hoe werkt het?

Zaterdag

13.00 aankomst
Ontvangst met een kopje thee of koffie en een huisgemaakte Appeltaart, waarna je je rustig kunt installeren op de mooie kamer.

14.00 Workshop Mandala Dot Art op Stenen
Tijdens deze creatieve workshop leer je alle tips en tricks over hoe je grote Basaltstenen kunt bewerken met prachtige kleurrijke Dotpainting, een schilderstechniek afkomstig van de Aboriginals in Australië. Superleuk om te doen en het dotpainten heeft een zeer rustgevende, bijna meditatieve werking.

Ik laat je zien hoe je mooie volle dots kunt maken, en hoe je met diverse kleurencombinaties, de mooiste patronen kunt maken! Ik vertel je welke materialen ik gebruik, hoe ik de kwasten voorbereid om de mooiste volle dots te kunnen maken, hoe ik de verf mix, hoe je kleine en grote dots maakt en hoe je ervoor kunt zorgen dat je steeds dezelfde grootte krijgt. Ook werken we met de mooie energie van Edelstenen en kristallen op je werkstuk d.m.v. het gebruik van edelsteenpoeder en elixers in de verf!

18.30 Diner
Een volledig verzorgd 3 gangen Diner, op een mooie locatie op loopafstand van de Bed & Breakfast in Schellinkhout.

Workshop dotpainten gevolgd vandaag. Super leuk om te doen, fijne uitleg! Even helemaal zen worden en heel toegankelijk om ook thuis te gaan doen. Prachtige locatie in een knus dorpje. Zeker een aanrader! Bedankt, het was heel erg leuk!

– Kelly Kuiper

Zondag

Om 10.30 ontvangen jullie een bijzondere Voetmassage met verwarmde edelstenen en pure oliën. Even heerlijk ontspannen en lekker aarden.
Vanuit die ontspanning gaan we creëren!

11.00 – 16.00 dagworkshop Creëren van je Energie Mandala

We gaan al dottend manifesteren en kijken wat jouw doelen zijn en wat je graag wilt creëren in jouw leven!

12.30 Lunch
Uitgebreide biologische lunch met meerdere gangen.

14.00 uur vervolg workshop

Jullie eindigen dit weekend met een korte persoonlijke kaartreading, een hoop waardevolle kennis en een leuk gevulde goodiebag. Dit arrangement is te boeken vanaf 2 personen en kost € 399,- p.p. incl. alles! En EXCLUSIEVE aandacht voor jullie twee.

(dit weekend kan ook als groep geboekt worden, gebruik de button hieronder voor een offerte aanvraag)

Informatie & Aanmelden

  • duur: 2 dagen
  • prijs: € 399,-
  • data: plan een datum met mij in via de button
  • lokatie: Schellinkhout

Workshop Lokatie Apalca Boerderij

Een prachtige Apalca woonboerderij!! Als je al niet de innerlijke rust vind door het Dotpainten, dan hebben de aanwezigheid en het geluid van deze leuke grazende Apalca’s deze uitwerking wel op je!

Ook hier heb je de gelegenheid om gebruik te maken van de Bed & Breakfast mocht je van ver komen en wordt er zelfs aan Apalca Yoga gedaan, waar je tussen deze prachtige dieren volledig tot rust komt.