Little Retreat – Spa & Creativity

arrangement Dot Art techniek

Little Retreat – Spa & Creativity

Alle aandacht in deze Dot workshop & mini spa is voor jullie twee!

Tijdens dit arrangement voor twee personen gaat het om het hervinden van je innerlijke rust en balans! Even geen agenda’s, belangrijke afspraken of de zorg voor…NEE op deze dag LAAT je je verzorgen.

Voetreflexmassage met edelstenen

Bij aankomst op de Alpaca boerderij met koffie thee en wat lekkers ontvang je eerst een heerlijk warm voetenbad met heerlijke geurende oliën en vervolgens een Voetreflexmassage met warme edelstenen die ik vooraf per persoon afstem. Een goed begin van je dag, heerlijk tot rust komen en lekker aarden!

Lunch

Vervolgens word je voorzien van een uitgebreide biologische 3 gangen lunch en maak je kennis met die leuke vriendelijke Alpaca’s!

Dotpainten op Zeestenen

Na de lunch gaan we aan de slag met het meditative Dotpainten en leer je hoe je prachtige Mandala’s maakt op zeestenen. Je leert alles over dotpainten, de materialen die ik gebruik, hoe ik de verf mix voor de juiste substantie en hoe je van die mooie sprankelende Mandala’s maakt!

Workshop dotpainten gevolgd vandaag. Super leuk om te doen, fijne uitleg! Even helemaal zen worden en heel toegankelijk om ook thuis te gaan doen. Prachtige locatie in een knus dorpje. Zeker een aanrader! Bedankt, het was heel erg leuk!

– Kelly Kuiper

Alle aandacht is in deze workshop voor jullie twee.

Aan het einde van de dag ontvang je een persoonlijke kaartreading en een leuke gevulde Goodiebag. Deze mooie dag kun je boeken voor €199,- p.p. excl. B&B.

Overnachten
Je kan er eventueel voor kiezen om te blijven overnachten op de Alpaca Boerderij Huize Weltevree in Schellinkhout waar t ontbijt op de kamer geserveerd wordt! Een kamer samen is €75,-.

Een mooie waardevolle dag met alle aandacht voor jullie tweetjes!

Informatie & Aanmelden

  • duur: 11.00 – 16.00
  • incl. materiaal: incl. steen, 3 verfcontainertjes om je verf in te mixen, infobladen, dotpaint penselenset, 3D lijst, leuk gevulde goodiebag.
  • prijs: €199,- p.p.
  • data: plan een datum met mij in via de button
  • lokatie: Schellinkhout

Workshop Lokatie Alpaca Boerderij

Een prachtige Apalca woonboerderij!! Als je al niet de innerlijke rust vind door het Dotpainten, dan hebben de aanwezigheid en het geluid van deze leuke grazende Apalca’s deze uitwerking wel op je!

Ook hier heb je de gelegenheid om gebruik te maken van de Bed & Breakfast mocht je van ver komen en wordt er zelfs aan Apalca Yoga gedaan, waar je tussen deze prachtige dieren volledig tot rust komt.