Intentie Veren In Opdracht Laten Maken

Intentie Veren

Intentie Veren In Opdracht Laten Maken

Deze bijzondere gedotte Intentie Veren helpen je om je aandacht te richten op dat wat je graag in je leven gecreëerd wilt hebben.

Ik maak Intentie-veren in opdracht, maar je zult ze ook regelmatig aantreffen onder ‘Eigen Werk op mijn website. Ik verhoog de energie van deze houten veren door middel van het gebruik van Edelsteenpoeders en Edelsteenelixers van diverse nieuwetijdskristallen maar daarnaast werk ik ook met de kracht van het woord, en de kracht en bijbehorende energie die daar mee gepaard gaat.

Affirmatie In Jouw Kunstwerk

Dit doe ik door gebruik te maken van diverse Affirmatie technieken tijdens het dotten. Waardoor ik de energie van dit woord aan de veer meegeef, bijvoorbeeld LIEFDE. Dit houdt in dat ik bij elke dot die ik plaats over de gehele veer, het woord LIEFDE uitspreek. Of zoals ik laatst voor iemand die dolgraag zwanger wilde raken een intentieveer mocht maken waarbij ik uitsprak bij elke dot die ik maak; Linda (plus achternaam) is zwanger.

Ik maak gebruik van intentiekracht en van de kracht van woorden en hun bijbehorende energie. Ik gebruik 1 woord affirmaties maar ook zinnen, waarbij ik naar het Universum uitspreek alsof de opdrachtgever van die specifieke Inentieveer al heeft bereikt wat zijn of haar doelen zijn.

Jouw Persoonlijk Gemaakte Intentie Veer

Wil jij graag zo’n Intentie veer in opdracht laten maken? Ik maak ze in verschillende formaten en prijscategorien vanaf €99,-. Vraag via onderstaande button vrijblijvend een prijsopgaaf voor jouw intentie veer aan.

Zelf aan de slag met affirmerend Dotten?

Nadat ik vorig jaar ziek werd, affirmeer ik vaak ‘IK BEN GEZOND’ en als je visualiseert en met heel je hart voelt dat dit zo is, kan het Universum daar maar op één manier op reageren. Namelijk dat wat je uitzend, vertienvoudigd naar je terugzenden!

Wil je graag succesvol zijn in je onderneming, affirmeer dan dat dat al zo is en voel in je lijf hoe het zou voelen als je dit bereikt hebt. Dan zit je in die flow van creëren! Je bent immers de creator van je eigen leven.

Wil jij deze technieken zelf onder de knie krijgen samen met het heerlijke meditatieve Dotten, boek dan de workshop Dottend Manifesteren of meld je aan voor de Mindful Dotting Cursus welke in november start.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *