Dotting with Starbeing Energy!

Dot Art techniek

Dotting with Starbeing Energy!

Ik leer je alles over diverse Dotpaint technieken, hoe je de verf mixt tot de juiste substantie om mee te dotten en we gaan de verf mixen met een Edelsteenelixer van een Starbeing Scull.

Meer en meer mensen herinneren zich hun connectie met de sterrenwezens. De meesten van ons hebben vele incarnaties op Aarde meegemaakt, maar hebben ook tijd doorgebracht met het leren van andere geavanceerde beschavingen die bestaan in de hogere dimensies.

Veel van de oude inheemse volkeren van de Aarde waren zich volledig bewust van hun voorouders met de sterrenwezens en nu we toenemen in energietrilling, kunnen we opnieuw contact maken met hun intelligentie.

Heb je altijd al deze interesse gehad en lijkt het je leuk om op een creatieve manier meer over deze energie te weten te komen? Geef je dan op voor deze leuke workshop!

Starbeing Kristallen

Serajah Meijer van Lichtstenen komt je meer vertellen over Starbeing kristallen, wat je ermee kunt en je krijgt de gelegenheid om deze sculls te zien, te voelen en eventueel aan te schaffen mocht er een connectie tot stand komen.

Dotpainten

We gaan een houten Starbeing van 30 cm bewerken met het heerlijke meditatieve Dotpainten. Ik leer je alles over diverse Dotpaint technieken, hoe je de verf mixt tot de juiste substantie om mee te dotten en we gaan de verf mixen met een Edelsteenelixer van een Starbeing Scull.

Een bijzondere dag incl. lunch op de Alpacaboerderij in Schellinkhout.

Workshop dotpainten gevolgd vandaag. Super leuk om te doen, fijne uitleg! Even helemaal zen worden en heel toegankelijk om ook thuis te gaan doen. Prachtige locatie in een knus dorpje. Zeker een aanrader! Bedankt, het was heel erg leuk!

– Kelly Kuiper

Informatie & Aanmelden

  • duur: 4,5 uur
  • incl. materiaal & lunch: incl. lunch, dotpaint penselenset, een verfcontainersetje, houten StarBeing 30 cm, infomapje, met gebruikmaking van alle materialen.
  • prijs: €95,-
  • lokatie: Alpaca Boerderij Schellinkhout
  • Aanmelden kan via: workshops@natashja.nl

Workshop Lokatie Apalca Boerderij

Een prachtige Apalca woonboerderij!! Als je al niet de innerlijke rust vind door het Dotpainten, dan hebben de aanwezigheid en het geluid van deze leuke grazende Apalca’s deze uitwerking wel op je!

Ook hier heb je de gelegenheid om gebruik te maken van de Bed & Breakfast mocht je van ver komen en wordt er zelfs aan Apalca Yoga gedaan, waar je tussen deze prachtige dieren volledig tot rust komt.