Dotpaint Academy

Dotpaint Academy!

Binnen één jaar tijd leer je alles over de dot-techniek, geniet je maandelijks van een hele dag creëren met gelijkgestemden en leer je hoe je inspirerende workshops geeft en een succesvolle onderneming opbouwt.

De jaartraining is een prachtig proces van zelfbewustwording & ontwikkeling. Maandelijks een hele dag creëren vanuit je hart met een klein groepje cursisten. Of je na voltooiing van het programma er voor kiest om als ondernemer aan de slag te gaan of dat je alleen prachtige kunstwerken voor jezelf of anderen maakt, is helemaal aan jou. Eén ding is zeker… deze bijzondere kunstvorm zal je leven verrijken.

De Dotpaint Academy is opgericht door Natashja van Ginkel uit het verlangen een krachtig netwerk van dot artists op te bouwen waarin ieder met zijn eigen onderneming andere mensen kan laten ervaren hoeveel rust en vrede Dotpainten je kan brengen. Om gezondheidsredenen heeft Natashja eind 2020 de Dotpaint Academy aan ons, Angela Verburg en Gabie Devaney overgedragen. Wij hebben haar jaartraining met veel plezier voltooid en we voelen ons vereerd om haar missie voort te zetten. De nieuwe jaartraining bestaat uit 10 cursusdagen die binnen één jaar plaatsvinden, waarin wij al onze creatieve kennis, de manier van workshops geven en begeleiden met jou gaan delen, zodat jij je ontwikkelt tot een heuse dot artist die zelf ook succesvol én creatief kan gaan ondernemen!

Jaartraining

Zo zal er tijdens deze jaartraining, bestaande uit 10 cursusdagen, aandacht besteed worden aan de basis van Dotpainting, een stukje geschiedenis, hoe je workshops samenstelt en begeleidt, maar bijvoorbeeld ook hoe je Dotpainting kunt inzetten om mensen innerlijke rust te laten ervaren en weer in hun kracht te komen. Tijdens dit creatieve jaar zul je zien hoe je eigen werk zich steeds verder verfijnt en dat je jouw eigen unieke stijl van dotpainten ontwikkelt.

Tevens delen we dit jaar graag al onze kennis, de manier van workshops geven en begeleiden met jou, zodat ook jij succesvol kunt gaan ondernemen als daar jouw wens naar uit gaat! Op die manier hopen we samen een krachtig netwerk van dot artists op te bouwen waarin ieder met zijn eigen onderneming andere mensen kan laten ervaren hoeveel rust en ontspanning Dotpainten kan brengen.

Voor de volledige informatie over de jaartraining, ga naar www.dotpaint-academy.nl

De jaartraining gaat zondag 17 januari 2021 weer van start. Als je je vóór 20 december aanmeldt, ontvang je het materialenpakket t.w.v. €100 GRATIS bij aanvang van de eerste trainingsdag!

Missie

Dotpainten is niet zomaar een kunstvorm, maar een kunstvorm welke rust en evenwicht teweeg kan brengen. Bewustwording en weer terugkomen bij je kern, bij jezelf! Dotpainten doet je alles om je heen vergeten. Uit je hoofd, en in je hart! Het moment van loslaten tijdens het proces van Dotpainten, wanneer gedachten en verwachtingen naar de achtergrond verdwijnen, creëert een opening en dan vindt er een diep luisteren naar je intuïtie plaats. Een diepe connectie met het ‘zelf’ waardoor alles weer gaat stromen.

Angela en Gabie hebben zelf het plezier mogen ervaren wat Dotpainten mensen kan bieden, maar vooral ook de rust die het teweeg kan brengen in deze soms zo hectische wereld, waar alles vaak snel aan je voorbij gaat. De behoefte aan innerlijke rust, mindfulness en zelfontplooiing is groot! Daarom hebben zij als missie om zoveel mogelijk mensen deze mooie creatieve ervaring te schenken. Zij geloven dat de wereld een mooiere plek wordt als we allemaal weer wat meer terugkomen bij onszelf en daar willen zij graag samen met jou een steentje aan bijdragen!

Angela & Gabie heel veel succes!

Lieve groetjes,

Natashja van Ginkel