Dot paint academy

Dotpaint Academy!

Dotpainten is niet zomaar een kunstvorm, maar een kunstvorm welke rust en evenwicht teweeg kan brengen. Bewustwording en weer terugkomen bij je kern, bij jezelf!

Dotpainten doet je alles om je heen vergeten. Uit je hoofd, en in je hart! En ik zie het plezier wat het de mensen brengt maar vooral ook de rust die het teweeg kan brengen in deze soms zo hectische wereld, waar alles vaak snel aan je voorbijgaat. En de behoefte aan innerlijke rust en zelfontplooiing is groot in Nederland en België! Het eenheidsbewustzijn lijkt te groeien en mensen komen graag samen om in vrijheid te creëren!

Dotpainten is een vorm van Art Therapie, je kunt veel doen met kleurenergie en de energie van edelstenen en kristallen in de verf. De deelnemers vinden het werk ontspannend en komen terug bij hun gevoel, bij de kern. Dotpainten spreekt aan op het creërende vermogen, welke in ieder mens aanwezig is. Je verbind je met de kleurenergie van je werk, met de energie van de edelstenen en kristallen en met de vormen die je creëert, en daardoor kom je innerlijk in ‘beweging’, en kan de boel gaan “stromen”.  Je wordt je “bewust”! Iets waar veel mensen mee bezig zijn in deze tijd.

Training

De laatste jaren waren de Dot workshops die ik gaf, zo’n groot succes, dat ik ze niet allemaal meer zelf kan gaan geven. Daarom wil ik deze enorme leuke manier van ondernemen ook voor anderen mogelijk maken.  Jij kunt zo van je passie je werk maken en het maakt me heel blij te weten dat we nog meer mensen blij kunnen gaan maken met dat wat Dotpainten teweeg kan brengen in je leven!

Door middel van het bieden van trainingen waarin je de Dotpaint kunst tot in de puntjes zult gaan aanleren, maar waar je ook zult leren hoe je een bijzondere wijze van workshops geven onder de knie zult krijgen. Er zal tijdens deze trainingen aandacht besteed worden aan de basics van Dotpainten, een stukje geschiedenis, hoe je workshops begeleid, maar bijvoorbeeld ook hoe je Dotpainten kunt inzetten om mensen innerlijke rust te laten ervaren en weer in hun kracht te komen. Hoe je deze workshops kunt inzetten voor bijvoorbeeld mensen die ziek zijn of voor mensen een burnout hebben of voor kinderen.  Je leert hoe je met edelsteenpoeders- en elixers werkt en hoe je magisch kruidenwater kunt maken om te verwerken in de verf. Je leert over kleur energie en wat dat met je doet en natuurlijk komen er diverse materialen aan bod, zoals houten mandala platen, werken op gips en steen en een breed scala aan dottingtools zullen worden besproken en gebruikt.  Je leert hoe je nieuwsbrieven maakt, hoe je prijzen bepaalt, hoe je het beste kunt promoten en werven via diverse Social Media, Marketing en Promotie, materiaal inkoop en er zullen na verloop van van de training natuurlijk ook vernieuwde technieken beoefend worden. Maar er zal nog veel meer worden behandeld! Een gedeelte van de trainingen zijn uitgewerkt en een groot gedeelte van de training zal ik in co-creatie met jullie, de deelnemers gaan invullen. Wat vindt jij belangrijk om te leren, wat wil jij precies gaan uitdragen met je onderneming en de workshops die je zal gaan geven? Ook daar zal alle ruimte voor zijn.

De trainingen zijn volledig verzorgd van lesmateriaal maar ook koffie, thee, fris versnaperingen en de biologische lunch is geheel verzorgd. De training zal op een zaterdag of zondag gaan plaatsvinden. Tussen de trainingen door heb je alle gelegenheid om het geleerde in de praktijk te brengen en te oefenen en sta je in contact met de Academy voor al je vragen.

Er zullen regelmatig bijeenkomsten georganiseerd worden waarbij we samenkomen en ieders vooruitgang zullen bespreken, waarin we met elkaar kunnen sparren en elkaar kunnen versterken. Tussen de trainingen door krijg je alle tijd om het geleerde te oefenen en in de praktijk te brengen en kun je altijd terecht met vragen. Ook zul je oefeningen mee krijgen en zul je regelmatig filmpjes aantreffen op de Dotpaint Academy website en facebook community. Tevens zullen er diverse gast sprekers voorbij komen die jou zullen inlichten over diverse belangrijke onderwerpen zoals bijvoorbeeld het opzetten van je administratie, en het bouwen van je website.

Al mijn kennis, mijn manier van workshops geven en begeleiden deel ik graag met jou, zodat ook jij succesvol kunt gaan ondernemen! Op die manier hoop ik dat we samen, via onze eigen succesvolle onderneming,  een stukje bewustwording, passie, kracht maar zeker ook innerlijke rust mogen verspreiden, en dat alles zal starten op 1 april 2019, bij de DotPaint Academy!

De training wordt gegeven op een dag in het weekend en als je je vóór 1 maart aanmeld krijg je tevens het volgende pakket twv. €95 volledig gratis:

Wat zit er allemaal in het pakket?
  • 2 grote stenen
  • 2 kleine stenen
  • 4 lasergesneden houten veren
  • 4 lasergesneden houten buddha’s
  • 4 lasergesneden houten mandala platen
  • 4 lasergesneden houten harten
  • 2 gipsen harten
  • 2 flesjes edelsteenelixers

Abonnement

Deze training is in de vorm van een Jaar abonnement gegoten waarin je voor € 150,- per maand, een jaar lang intensief getraind en begeleid zult worden. Je hoeft dus niet in 1x het geld voor je opleiding te voldoen.  Je krijgt een inlogcode op de Dotpaint Academy Community website en daarnaast krijg je na verloop van tijd een eigen webpagina waar je al je workshops op kunt presenteren, die je in jouw regio gaat geven! De workshops die je gaat geven komen dan in een Agenda op de website te staan.  Ook krijg je korting op alle materialen welke je kunt aanschaffen om op een succesvolle wijze je workshops te gaan geven.

Je kunt eigenlijk al vanaf de eerste dag inkomsten gaan genereren voor jezelf, maar je zal merken dat je met deze training je al je technieken en kunsten kunt gaan verfijnen, het fijn is om op allerlei vlakken ondersteund te worden, om daadwerkelijk succesvol te ondernemen! Deze training is zeker ook zeer geschikt voor mensen die helemaal niet ervaren zijn met Dotpainten, want alles, vanaf de basis, word je aangeleerd!

Na dit jaar, kun je het abonnement voor de helft van de prijs verlengen, als je dat wilt. Hierbij behoud je het recht op regelmatige opfris trainingen waarbij je informatie krijgt over nieuwe dotpaint technieken, je krijgt toegang tot nieuwe workshops, je ontvangt de maandelijkse editie van het Dotpaint Academy Tijdschrift, diverse tips & tricks en natuurlijk behoud je toegang tot het platvorm en de kortingen die daar bij horen! Ook de kortingen op al het materiaal! Ook krijg je begeleiding in het opzetten van je eigen website, als je dat wenst, maar mag je ook gewoon je pagina onder de Dotpaint Website behouden!

We bieden met de Dotpaint Academy Club een bepaalde kwaliteit! Mensen kunnen op de website heel makkelijk zien wie er in hun regio Dotpaint workshops verzorgd die deze kwalieit waarborgen en dat zal je veel voordeel gaan bieden!

Voor vragen en aanmeldingen kun je terecht bij dotacademy@natashja.nl

Lieve groetjes, 

Natashja van Ginkel