Dankbaarheid Magie & Dot Art

Cursus

Dankbaarheid Magie & Dot Art

Ben jij er klaar voor om werkelijke Magie aan te brengen in je leven en je wensen en dromen ook daadwerkelijk te realiseren in je fysieke werkelijkheid? En lijkt het je leuk dit op een creatieve manier te leren icm Dot Art? Dan is dit zeker een waardevolle investering IN jezelf, VOOR jezelf!

DANKBAARHEID & MAGIE IN HET LEVEN

Dankbaarheid is één van de meest krachtige energieën. Deze hartsfrequentie geeft je de mogelijkheid om je dromen werkelijkheid te laten worden. Maar hoe voel je dankbaarheid? Hoe kun je dit gebruiken en hoe kun je dit bekrachtigen? Tijdens deze 8 weekse cursus ga je met Dankbaarheid aan de slag middels het maken van jouw unieke dot kunstwerken.

Zij die niet in Magie geloven, zullen haar nooit vinden’

Roald Dahl (1916-1990) Schrijver

Al loopt je leven soms niet helemaal zoals je wenst, of sta je juist voor grote uitdagingen. Er is altijd iets om ‘dankbaar’ voor te zijn, en vanuit dat punt van dankbaarheid, kun je alles ten positieve veranderen, en al je wensen doen uitkomen! Dankbaarheid voelen, bespoedigt de Magie in je leven. Ik werk hierbij met diverse technieken van Rhonda Byrne, auteur van The Magic. Hoe je deze vorm van Dankbaarheid in je leven integreert leer je uitvoerig in deze 8 weken en dat in combinatie met het fijne meditatieve Dot Art!

Het dotten, schilderen met verfdruppels die je één voor één op doek zet, is een een krachtige en meditatieve manier van creatie. Dit levert niet alleen mooie intrigerende kunstwerken op maar is ook een bijzondere manier om jouw dankbaarheid te vergroten en je dromen kracht bij te zetten. Je ontvangt tevens een speciaal samengestelde geurfrequentie die jou deze 8 weken in dit proces zal ondersteunen, in het ervaren van hartgedragen ‘dankbaarheid’.

Aan het eind van de acht weken heb jij prachtige dot kunstwerken gemaakt welke jouw dromen, dankbaarheid en intenties bevat. Tevens weet je nu hoe je dagelijks dankbaarheid kunt inzetten om jouw dromen te realiseren. Je zult zelfs tijdens deze acht weken de eerste magische momenten al beleefd hebben. Bovenal tracteer je jezelf op 8 weken lang creatief plezier in een kleine groep gelijkgestemde mensen waarmee je gegarandeerd vriendschappen voor het leven opbouwt.

Tenslotte wordt er voor de groep een Despacho georganiseerd de laatste dag van de cursus. Despachos zijn oeroude helende offerceremonies van de Inca’s, die helpen je wensen daadwerkelijk te manifesteren. Een prachtig slot van deze cursus waarbij je ook het certificaat ontvangt.

Wat ga je leren:

  • Diverse krachtige technieken om dankbaarheid te beoefenen.
  • Technieken om via dankbaarheid en art je wensen te realiseren en te manifesteren.
  • Dot technieken icm intentiekracht
  • Je leert te dotten op diverse materialen en je maakt kennis me diverse dotting tools.

Praktisch

  • Elke Zaterdag voor 8 weken achtereen, van 13.30-16.30.
  • Startdatum: Op Aanvraag
  • Je krijgt toegang tot de Facebookgroep waarbij je tussendoor terecht kan met al je vragen en opmerkingen.
  • Na afloop ontvang je een certificaat van de Dotpaint Academy, met een blijvende 10 % korting op alle Dot Artist Materialen op de website!
Workshop dotpainten gevolgd vandaag. Super leuk om te doen, fijne uitleg! Even helemaal zen worden en heel toegankelijk om ook thuis te gaan doen. Prachtige locatie in een knus dorpje. Zeker een aanrader! Bedankt, het was heel erg leuk!

– Kelly Kuiper

Prijs

Deze cursus duurt 8 weken en kost €499,- incl alle benodigde materialen, cursusmap, versnaperingen en koffie thee en fris. Het bedrag mag eventueel in termijnen voldaan worden. Voor aanmelden of vragen mail Natashja via dotacademy@natashja.nl.

Groepsaanvraag

Op aanvraag kan deze cursus ook voor groepen van minimaal 6 personen op locatie geboekt worden. Meer informatie via dotacademy@natashja.nl