Cursusdag Creative Healing!

Creatieve Bewustwording Dot Art techniek

Cursusdag Creative Healing!

Een mooie waardevolle dag waar we opgeslagen negatieve energie en / of emotionele stagnatie vrijmaken met behulp van een Didgerdoo healing.

We starten deze dag met een mooie Didgerdoo healing!

De didgeridoo is een oud Australisch muziekinstrument en een tevens een krachtig hulpmiddel dat kan helpen de vibratie van een persoon terug te brengen naar een minder chaotisch en natuurlijk ritme. Het brede bereik van de harmonische trillingen geproduceerd door de didgeridoo trilt in een oude en universele toon en kan worden gebruikt als geluidstherapie of een hulpmiddel voor een healing.

Het geluid van de didgeridoo is een effectief hulpmiddel bij het vrijmaken van opgeslagen negatieve energie en / of emotionele stagnatie en iedereen in de groep ontvangt zo’n healing! Tevens wordt er ter ondersteuning gebruik gemaakt van een Aura Healing spray in de ruimte.

Daarna zal wat tijd genomen worden om met elkaar te bespreken wat de ervaringen zijn en zullen we rustig gaan genieten van een uitgebreide huisgemaakte biologische lunch! In de middag gaan we genieten van het fijne meditatieve Dotpainten. We gaan een Mandala op doek leren Dotpainten waarbij we ook weer gaan werken met een Healing Remedie in de verf.

Deze Remedie is energetische geladen met zorgvuldig geselecteerde geurfrequenties, kristallen en codes en zullen zo hun uitwerking hebben.

Workshop dotpainten gevolgd vandaag. Super leuk om te doen, fijne uitleg! Even helemaal zen worden en heel toegankelijk om ook thuis te gaan doen. Prachtige locatie in een knus dorpje. Zeker een aanrader! Bedankt, het was heel erg leuk!

– Kelly Kuiper

Informatie & Aanmelden

Een mooie waardevolle dag van 10.30 – 16.00 uur. De investering voor deze dag is € 125 euro. Dit is incl de healing, lunch, en volledig verzorgde Dotpaint workshop. Incl 3 Dotpaint verfcontainertjes en een speciale Dotpaint penselenset. Een info mapje en je gaat naar huis met een leuk gevulde goodiebag!

Locatie is Oudijk 69, 1617 KP Westwoud

Mocht je van ver komen dan zijn er diverse Bed&Breakfast locaties waar ik mee in contact sta!

Aanmelden: workshops@natashja.nl

Workshop Lokaties

De workshops zijn niet zomaar een creatief middagje maar meer een geheel verzorgd en ontspannen dagje uit. Ook een verzorgde lunch of diner kan voorafgaande of na de workshop geregeld worden en tijdens de workshop zal het je aan niets ontbreken. Daarom heb ik met zorg deze drie mooie workshop lokaties in Noord-Holland uitgezocht. Bekijk hier meer informatie >>