Cursus Dot Art bij Rouw verwerking🌸

Creatieve Bewustwording Cursus Dot Art techniek

Cursus Dot Art bij Rouw verwerking🌸

Creativiteit kan enorm helpen in het proces van rouw en verlies. Via het meditatieve Dot Art maak je op een veilige manier contact met je innerlijke wereld en gevoelens en kun je, na verloop van tijd, het verlies een plekje geven.

Creativiteit kan enorm helpen in het proces van rouw en verlies. 

Via het meditatieve Dot Art maak je op een veilige manier contact met je innerlijke wereld en gevoelens en kun je, na verloop van tijd, het verlies een plekje geven. Ik heb dat zelf ook zeker zo ervaren na het verlies van twee kindjes.

Verdriet dat niet is geuit, kan tot allerlei klachten leiden, een verdoofd gevoel, een overstroom aan emoties, depressie,  Burnout, vereenzaming.

Mijn ervaring is dat Dot Art een helende manier is om met verlies en rouw om te gaan. Soms is praten, of je op een andere manier uiten moeilijk, en dan kan Dot painten een mooie ingang zijn om weer ‘bij jezelf’ te komen. 

Op die manier herstel je de verbinding met je gevoel en met je hart. ❤️

Mooie herinneringen vereeuwigen. 

Je kunt tijdens deze creatieve therapie ook mooie herinneringen en gedeelde momenten vastleggen. Je kunt de band die je met elkaar had vormgeven op doek of door bijvoorbeeld een Engelenbeeld te bewerken. Hier zijn allerlei manieren voor die ik met je deel. Tevens kun je werken met mooie edelstenen op je werk en met edelsteen elixers in de verf.

Wat haal ik uit deze cursus?

-Door het loslaten van stress en spanning door je bezig te houden met het huidige moment, terwijl je je focus legt op elke dot die je plaatst, zul je ervaren dat je minder verdriet, spanning en stress voelt.

Je leert je te focussen waardoor allerlei emoties niet de overhand krijgen.

-Doordat je tijdens het Dot painten uit de ‘mind’ gaat en je meer in het NU moment terecht komt, zul je minder negatief gaan denken en piekeren. Dot Art is een meditatieve methode waarmee je orde kunt scheppen in de chaos in je hoofd, stress en verdriet vermindert en meer geluk ervaart.

-Door deze creatieve kunstvorm, kom je na wat oefening, sneller in je eigen peace of mind. Want als je in staat bent om negatieve gedachten te stoppen en een stille, rustige geest te hebben, en het NU moment te voelen, kun je gewoon ‘zijn’. Dan voel je je kalm, liefdevol en vreugdevol.❤️

Natashja is een geweldige instructrice en gastvrouw. Ze heeft alles zo goed uitgelegd dat we allemaal met een mooi stukje werk naar huis gingen. Ik kan de workshop, maar ook de Engelenreadings van Natashja van harte aanbevelen!

– Jill Van Der Toorn-Van Alphen

Informatie & Aanmelden

De cursus is € 549,- incl syballus, alle materialen, koffie, thee fris en een uitgebreide lunch.

Mocht je nog vragen hebben of je willen opgeven dan kan dat via email info@natashja.nl

Cursus Lokaties

Cursussen zijn niet zomaar een creatief middagje maar meer een geheel verzorgd en ontspannen dagje uit. Ook een verzorgde lunch of diner kan voorafgaande of na de cursus geregeld worden en tijdens de cursus zal het je aan niets ontbreken. Daarom heb ik met zorg deze drie mooie sursus lokaties in Noord-Holland uitgezocht. Bekijk hier meer informatie >>