Creativiteit als communicatiemiddel met je binnenwereld

Blog

Creativiteit als communicatiemiddel met je binnenwereld

Onze binnenwereld heeft ons wat te vertellen, we kunnen er van leren, door groeien en ons bewustzijn verruimen!

Hoe gaat het met je? Druk druk druk, is vaak het antwoord. Iedereen draaft maar door, vaak onszelf volledig uit het oog verliezend. Er is nauwelijks tijd om op adem te komen. Opgaand in de alledaagse bezigheden om ons heen.

Het contact met de binnenwereld raakt op de achtergrond, en de natuurlijke verbinding met je eigen essentie raakt verward. Wie ben ik, wat voel en wil ik nu eigenlijk echt? En de huidige maatschappij doet hier nog eens een schepje bovenop. De linkerhersenhelft wordt intensief gestimuleerd. Het intuitief vermogen komt weinig aan bod…
Maar daar lijkt steeds meer verandering in te komen!

Want daar is nou juist waar onze kracht ligt. Alles wat we willen weten en alle oplossingen en antwoorden zijn te vinden in onszelf, en niet daarbuiten!

Door creativiteit kom je in contact met die innerlijke wijsheid. Ik weet nog in de periode vlak voordat ik een moeilijk fase en transformatie binnen ging vorig jaar mijn abstracte schilderijen en Dotpaintings bestonden uit donkere kleuren, zwarte draken, maar ook een werk waar een transformatie vuur uit naar voren kwam met een soort Feniks herezen uit de As, precies zoals ik me voelde nadat mijn moeilijke fase grotendeels afliep!

Onze binnenwereld heeft ons wat te vertellen, we kunnen er van leren, door groeien en ons bewustzijn verruimen!
En als je wat aan zelfliefde wilt doen, dan is dat een prachtig cadeau aan jezelf! Creatief bezig zijn!

Liefs
Natashja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *