Creative Spa

Creatieve Bewustwording Dot Art techniek

Creative Spa

Heb je één van, of meerdere workshops geboekt en lijkt het je leuk om bij aankomst eerst eens heerlijk tot rust te komen en je volledig te ontspannen? Dan kun je één van deze behandelingen boeken.

Onderga naar keuze, op het door jouw gewenste tijdstip een heerlijk Energetische Voetmassage met verwarmde Edelstenen en Hoogwaardige oliën of een Facial Reiki Massage, een gezichtsmassage met diverse massagetechnieken.

Energetische Voetmassage.

De Energetische voetmassage wordt gegeven met warme edelstenen en biologische oliën en zal het gehele lijf ontspannen.

Reiki Facial Massage.

Of kies voor een bijzondere Reiki Facial Massage, een gezichtsmassage waarbij gebruik wordt gemaakt van edelstenen, hoogwaardige oliën en Reiki in het gelaat.

De huid verbeterd en de uitstraling wordt mooier doordat tekens van stress, spanning en vermoeidheid verbeteren.

Een heerlijke start om vanuit die ontspanning creatief aan de slag te gaan! Natuurlijk kun je de massages ook aan het eind van je creatieve dag boeken!Deze massages zijn te boeken via mw. N. van Ginkel + 31 6 24 429 108.

 

Energetische voetmassage is € 45,- voor 45 minuten

Reiki Facial Massage is € 50 voor 45 minuten.

Workshop Lokaties

De workshops zijn niet zomaar een creatief middagje maar meer een geheel verzorgd en ontspannen dagje uit. Ook een verzorgde lunch of diner kan voorafgaande of na de workshop geregeld worden en tijdens de workshop zal het je aan niets ontbreken. Daarom heb ik met zorg deze drie mooie workshop lokaties in Noord-Holland uitgezocht. Bekijk hier meer informatie >>