Creatief Ontspanningsritueel

Één op één Cursussen

Creatief Ontspanningsritueel

Het “Creatief ontspanningsritueel” start altijd met een ontspannende behandeling, deze geven een gevoel van rust en vertrouwen, het hoofd wordt helder, de ademhaling wordt dieper, en er ontstaat een gevoel van diepe welzijn en innerlijke kracht.

Het “Creatief ontspanningsritueel” start altijd met een ontspannende behandeling, deze geven een gevoel van rust en vertrouwen, het hoofd wordt helder, de ademhaling wordt dieper, en er ontstaat een gevoel van diepe welzijn en innerlijke kracht.

Vanuit deze ontspanning, stilte en energieflow gaan we aan de slag met Dot Art. Een mooie meditatieve kunstvorm afkomstig uit Australie van de Aboriginals waarbij je met verfdruppels patronen schildert. Dot Art haalt je uit je hoofd en terug in je hart, je gevoel. Het brengt rust en vertrouwen en het leert je te communiceren met je binnenwereld.

Dit is een middag die helemaal in het teken staat van jou. Je hoeft even helemaal niets, kunt tot diep in je cellen ontspannen en vanuit intuïtie en gevoel leer je met de dot techniek te creëren. Je komt deze middag volledig terug bij jezelf. Je zult voelen hoe je in je eigen hart zakt, en hoe je weer die connectie kunt maken met je eigen bron van wijsheid. Een dag speciaal voor jou, en gericht op jouw ontspanning en behoeftes!

Eerst starten we met ontspanning

 

We starten deze dag uiteraard altijd met koffie, thee, wat lekkers en kennismaking. Daarna krijg je een ontspanning behandeling naar keuze: Egyptische Voetmassage, Reiki behandeling, een Ankh Healing of een ontspanningsmassage. Deze behandelingen geven een gevoel van rust en vertrouwen, het hoofd wordt helder, en de ademhaling wordt dieper.

 

 

 

Vanuit ontspanning gaan we intuïtief creëren

Vanuit deze ontspanning, stilte en energieflow, welke je zal helpen om de specifieke dot technieken makkelijk in je op te nemen, gaan we aan de slag. Dot Art is een mooie kunstvorm afkomstig uit Australie van de Aboriginals waarbij je met verfdruppels patronen schildert. Dot Art haalt je uit je hoofd en terug in je hart, je gevoel. Het brengt rust en vertrouwen en het leert je te communiceren met je binnenwereld. Daarnaast werken we met kristal energieën, kleur energie en er is alle tijd voor jouw persoonlijke vragen. Een meditatieve manier van schilderen waarbij ik je leer om vanuit intuïtie te creëren en zo inzicht te krijgen in wat er speelt van binnen en geuit wil worden in jouw kunstwerk.

 

 

Je kunt deze sessie zowel met als zonder uitgebreide bio lunch boeken.

 

Met lunch: 11.00 – 16.00 is de prijs €139

Zonder lunch: 13.00 – 16.00 is de prijs €119

Voor boekingen: info@natashja.nl – 06 244 29 108

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *