Creatief Manifesteren!

Creatieve Bewustwording Dot Art techniek

Creatief Manifesteren!

Een waardevolle dag waarbij alles volledig verzorgd is!!

Tijdens deze bijzondere creatiedag leer je dmv een mooi bijzonder ritueel en visualisatietechnieken in samenwerking met een prachtig manifestatie kristal, de Mystic Merliniet, waarvan je je eigen exemplaar zult ontvangen op deze dag, om jouw intenties en doelen te manifesteren in het nieuwe aankomende jaar!

Dit is een prachtig ritueel welke ik elk jaar weer voor mezelf uitvoer, waarin ik mijn doelen en wensen duidelijk neerzet voor mezelf en krachtig het Universum in slinger. Deze deel ik graag met je!

Creatief Manifesteren

Mystic Merliniet, de steen van de Magie, heeft toegang tot multidimensies en is nuttig gezelschap op reizen tussen de werelden. Mystic Merliniet is een krachtige  ondersteuner in magische rituelen.

Na de pauze waarin je zult gaan genieten van een volledig verzorgde biologische lunch, gaan we creëren!

We gaan in samenwerking met de energie van het kristal een Mandala Dotpainten op doek waarbij ik je leer om met krachtige Affirmaties je doelen visueel uit te werken! We werken hierbij met de Edelsteenelixer van dit krachtige kristal in de verf!

Je leert tevens alle tips & tricks van het heerlijke meditatieve Dotpainten!

Een waardevolle dag waarbij alles volledig verzorgd is!

Deze dag is €125,- incl uitgebreide lunch, een Mystic Merliniet kristal en een infomapje. Je ontvangt een verfcontainersetje, een Dottingtoolset en je gaat je naar huis met een leuk gevulde goodiebag!

Deze workshop is ook ‘op jouw locatie’ te boeken met minimaal 7 mensen.

Aanmelden: workshops@natashja.nl

Informatie & Aanmelden

  • prijs: € 125,-
  • inclusief: Uitgebreide lunch, Mystic Merlinet kristal & informatiemapje, verfcontainersetje, dotting toolset & goodiebag!