Burn your burnout with dot art

Cursus

Burn your burnout with dot art

Lijkt het je leuk om op creatieve wijze te werken aan je herstel en/of het voorkomen van een (volgende) burn-out? Dan is dit traject wat voor jou! Je zult in wekelijkse 10 lessen, 1 op 1 met mij gaan ervaren, wat deze meditatieve kunstvorm; Dot Art, voor jou kan betekenen!

Lijkt het je leuk om op creatieve wijze te werken aan je herstel en/of het voorkomen van een (volgende) burn-out? Dan is dit traject wat voor jou! Je zult in 3 maanden 12 lessen, 1 op 1 met mij gaan ervaren, wat deze meditatieve kunstvorm; Dot Art, voor jou kan betekenen!

BURN OUT.

Ben je vreselijk moe, en heb je het gevoel dat er teveel op je afkomt? Kun je het allemaal niet meer bijbenen en zou je wel weer eens een nachtje rustig willen slapen, zonder al dat piekeren? Heb je concentratieproblemen, en moeite om je te ontspannen en te genieten?

Heb je weinig puf meer om dingen te ondernemen en heb je het gevoel dat je de grip op je leven kwijt raakt?

Tijdens dit traject ga je doormiddel van allerlei creatieve Dot Art oefeningen ervaren hoe het voelt om weer volledig bij jezelf te komen, weer te ‘voelen’ wat jij nodig hebt en ga je ervaren hoe je dmv Dot Art weer die volledige rust en vrede in jezelf kunt vinden.

We gaan door middel van diverse oefeningen kijken welk gedrags- en denkpatronen er aan je burn-out ten grondslag liggen en hoe je dit via Dot Art kunt helen.

INHOUD

Dit traject duurt 3 maanden en is te boeken op een voor jou haalbaar tijdstip. Elke week gaan we binnen een tijdsduur van 2 uur aan de slag met jouw heling d.m.v. DotArt. Je leert alles over Dot painting en hoe dit in te zetten voor jouw persoonlijke en specifieke uitdagingen.

Je leert om weer echt die verbinding met jezelf aan te gaan, want Dot Art is daar uitermate geschikt voor! Er volgt elke keer weer een moment van verstilling… het indalen in je hart en gevoel ipv in je hoofd. En daaruit volgt een stukje bewustzijn waar je in je verdere dagelijkse leven, op allerlei gebieden, veel aan kunt hebben!

De kosten van een 2 uur durende individuele sessie is € 125,-. Dit is incl een trainingsmap, je materialen, koffie, thee en fris.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Mail dan even naar  dotacademy@natashja.nl

Er zijn ook mogelijkheden voor groepen.