Burn out te lijf met Dot Schilderen

Cursus

Burn out te lijf met Dot Schilderen

De meeste mensen die een burn out ervaren zijn erg bedreven in piekeren; leven in de toekomst. Daarnaast hebben mensen met een burn out het "pleister plakken” vaak tot een kunst verheven. Er is wat aan de hand, fysiek of emotioneel en daar plakken we dan even een pleister op. Niet zeuren maar doorgaan. Gaat vanzelf weer over… Herkenbaar? Je moet waarschijnlijk nogal veel van jezelf, een topvrouw, toppartner, topmoeder, top carrière etc etc. Maar waar is dat stukje zelfliefde?

BURN OUT TE LIJF MET DOT SCHILDEREN
Van MOETEN naar Volledige Ontspanning met Dot Art.

De meeste mensen die een burn out ervaren zijn erg bedreven in piekeren; leven in de toekomst. Daarnaast hebben mensen met een burn out het “pleister plakken” vaak tot een kunst verheven. Er is wat aan de hand, fysiek of emotioneel en daar plakken we dan even een pleister op. Niet zeuren maar doorgaan. Gaat vanzelf weer over… Herkenbaar? Je moet waarschijnlijk nogal veel van jezelf, een topvrouw, toppartner, topmoeder, top carrière etc etc. Maar waar is dat stukje zelfliefde?

Maar wie is er voor jou? Kun je ook goed voor jezelf zorgen? Een moment van ontspanning pakken en leren dat niet alles NU en PERFECT moet zijn? Mag jij ook even niets?

Veel mensen vinden het moeilijk om te ontspannen, merken dat ze tijdens een poging tot mediteren al snel in hun hoofd weer over van alles en nog wat zitten te malen.

Tijdens de workshops Dotten die ik geef ontdekte ik dat de meeste mensen als vanzelf in een meditatieve rust terecht gekomen. De deelnemers geven zelf ook aan hoe heerlijk rustig het opeens wordt, die malende gedachtewereld even helemaal stopt en hoe vredig ze zich voelen na een uurtje dotten. Daar in die stilte voelen ze weer blijdschap en plezier.

En omdat Dotten zo’n leuke bezigheid is, die ook nog eens supermooie kunstwerken oplevert, ziet niemand het als MOETEN. Nee, ze weten niet hoe snel ze thuis een plek voor zichzelf kunnen gaan inrichten. Een plek om even terug te kunnen trekken, te gaan dotten en zo de ontspanning ook thuis veel gemakkelijker en vooral ook leuker kunnen opzoeken. Zonder verwachtingen en puur voor zichzelf.

Dit ga je leren:

  • alle dot technieken zoals dotten met penselen, dottools en andere voorwerpen
  • werken op verschillende materialen zoals hout, stenen, gips, keramiek & canvas.
  • hoe je zelf de meest intrigerende patronen en mandala’s designs ontwerpt
  • hoe je intuïtief schildert en zo jouw unieke ontwerpen creëert
  • hoe je de frequentie van je werk kunt verhogen met het gebruik van verschillende kristallenpoeders in je verf, EN besteden we aandacht aan het verhogen van jouw zelfliefde met behulp van de frequentie van kristallen.

Tijdens deze Dotten je Burn Out te lijf dagen leer je prachtige Dot kunstwerken maken maar bovenal heb je geleerd hoe je de rust en ontspanning in jezelf kunt vinden. Jezelf weer voelt en waardeert EN tracteer je jezelf op 8 weken lang creatief plezier in een kleine groep gelijkgestemde mensen waarmee je gegarandeerd vriendschappen voor het leven opbouwt.

Praktisch

  • elke vrijdagmiddag van 13.30-16.30.
  • Startdatum: 10 januari 2020
  • Maximale groepsgrootte: 6 personen
  • Je krijgt toegang tot de Facebookgroep waarbij je tussendoor terecht kan met al je vragen en opmerkingen.
  • Na afloop ontvang je een cerificaat van de Dotpaint Academy, met een blijvende 10 % korting op alle Dot Artist Materialen op de website!

Prijs € 499,-. Deze mag eventueel in termijnen betaald worden. Dit is incl alle benodigde materialen, cursusmap, versnaperingen en koffie thee en fris. Je kunt je aanmelden per mail bij Natashja via dotacademy@natashja.nl.

Groepsaanvraag
Op aanvraag kan deze cursus ook voor groepen van minimaal 6 personen op locatie geboekt worden. Geef je op via dotacademy@natashja.nl