Breathe & Dot!

Creatieve Bewustwording Dot Art techniek

Breathe & Dot!

Op deze mooie dag, welke ik organiseer in samenwerking met Rob Koning, mr Breath (www.mrbreath.nl) gaan we de diepte in!

Op deze mooie dag, welke ik organiseer in samenwerking met Rob Koning, mr Breath (www.mrbreath.nl) gaan we de diepte in!😀

Deze bijzondere dag start met een Transformational Breath workshop verzorgd door Rob Koning. Dit is een krachtige methode die zich kenmerkt door een ‘verbonden ademhaling’ (zonder pauzes). Het resulteert in het ten volle benutten van je ademcapaciteit en stelt je lichaam in staat meer zuurstof op te nemen om daarmee je lichaamscellen te voeden. Door bewust en vol te ademen, stuur je energie naar alle cellen, ruim je je cellulaire geheugen op en blaas je als het ware je lichaam schoon!

De flow van bewegingsenergie die op gang komt door het ‘doorademen’ zorgt dat de spanning in je lichaam loskomt en oplost. Spanning, vastgezette emoties en blokkades verdwijnen. Door intensief ademen wordt je hele systeem wakker. Deze vitalisering, zowel fysieke als emotionele, leidt tot een betere gezond- en fitheid, een hoger bewustzijnsniveau en het laat je een ongekende helderheid en rust ervaren. Transformational Breath® is immens krachtig en zorgt voor verandering (transformatie) op alle niveaus: fysiek, mentaal/ emotioneel en spiritueel.

Daarna wordt er de gelegenheid geboden om nog even met Rob en elkaar in gesprek te gaan en wordt om 12.45 de uitgebreide biologische lunch geserveerd.

Van 14.00-17.00 uur gaan we Dotpainten op een groot gipsen hart.

Tijdens deze workshop gaan we een mooi gipsen hart van ca 12 cm bewerken met Dotpaint en Rozenkwarts edelsteentjes.

Ik laat je zien hoe je mooie volle dots kunt maken, en hoe je met diverse kleurencombinaties, de mooiste patronen kunt maken! Ik vertel je welke materialen ik gebruik, hoe ik de kwasten voorbereid om de mooiste volle dots te kunnen maken, hoe ik de verf mix, hoe je kleine en grote dots maakt en hoe je ervoor kunt zorgen dat je steeds dezelfde grootte krijgt.

Ook werken we met de mooie energie van Edelstenen en kristallen op je werkstuk d.m.v. het gebruik van edelsteen elixers in de verf!
Na afloop ga je naar huis met een prachtige handbewerkt hart, een speciale dotpainttool set, een leuk gevulde goodiebag en wie weet een nieuwe hobbie of passie erbij!

Workshop dotpainten gevolgd vandaag. Super leuk om te doen, fijne uitleg! Even helemaal zen worden en heel toegankelijk om ook thuis te gaan doen. Prachtige locatie in een knus dorpje. Zeker een aanrader! Bedankt, het was heel erg leuk!

– Kelly Kuiper

Wat doet Dotpainten?

Dotpainten geeft een opening om volledig aanwezig te zijn, aanwezig in het NU moment, zodat alles wat jou niet dient, naar de achtergrond mag verdwijnen.

Het moment van loslaten tijdens het proces van Dotpainten, wanneer gedachten en verwachtingen naar de achtergrond verdwijnen, creëert een opening en er vindt een diep luisteren naar je creatieve intuïtie plaats. Een diepe connectie met het ‘zelf’.

Zo mooi om te ervaren en zo waardevol om ook in de rest van je dagelijkse leven te integreren!

Kortom; een mooie waardevolle dag en beleving!😀❤️

Informatie & Aanmelden

Workshop Lokaties

De workshops zijn niet zomaar een creatief middagje maar meer een geheel verzorgd en ontspannen dagje uit. Ook een verzorgde lunch of diner kan voorafgaande of na de workshop geregeld worden en tijdens de workshop zal het je aan niets ontbreken. Daarom heb ik met zorg deze drie mooie workshop lokaties in Noord-Holland uitgezocht. Bekijk hier meer informatie >>