Art from the Heart.

Één op één Cursussen

Art from the Heart.

Ik wil dat deze dag volledig draait om jou! Deze dag bied ik dan ook alleen 1 op 1 aan. Ik bied je deze cursus aan doordat ik zelf heb kunnen ervaren hoe het is om in “echt” contact met jezelf (je hogere zelf, je ziel) te treden en te leren en te voelen wat voor wijsheid het met jou te delen heeft door middel van kunst, het creëren vanuit je hart

Ga jij door een Burn-Out heen of ervaar je een andere ziekte of discomfort in je lichaam waar je op een andere manier mee wenst om te gaan? Een open manier van leren van, en luisteren naar je lichaam, in plaats van ertegen te strijden. Deze dag gaat volledig om jou en het contact maken met dat wat je lichaam je wilt vertellen. Het is nu de tijd, om daarnaar te luisteren en jezelf op nummer 1 te zetten.

“Art can turn pain into possibility”

Dag proces.

 

Door middel van specifieke meditaties, diverse readingen, open gesprekken en diverse Art technieken in een open en een veilige setting maken we contact met je onderbewuste welke je op het doek gaat leren uiten. Op een rauwe en “echte” manier. Direct vanuit je hart!

Deze technieken worden ondersteund door de leer van Abraham Hicks en dr. Wayne Dyer waarin ik me de afgelopen jaren verdiept heb. Het gaat allemaal over het spreken van jouw waarheid, zonder angst of oordeel en om daar contact mee te maken.

Je maakt een gewijde overgang door een sluier, naar een nieuwe manier van uitdrukken vol moed en kracht, waar je de rest van je leven en op vele andere gebieden, veel aan zult hebben.

 

Tijd: 13.00-16.30 uur

€ 119,- incl koffie, thee, versnaperingen, groot canvasdoek. Met gebruikmaking van allerlei ArtTools. Tevens werken we met Kristal waters en -poeders.

Een cursus waarin je je leert over te geven in het moment.

 

 

Let go and allow the Universe.

 info@natashja.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *