Alpaca’s schilderen

Dot Art techniek

Alpaca’s schilderen

Een vrolijke rustgevende workshop tussen de Alpaca’s. Met minder weer in de grote stal en met mooi weer midden in het weiland!

Lijkt het je leuk je Alpaca’s te leren schilderen, tussen de Alpaca’s? Tijdens het schilderen kom je volledig tot jezelf tussen deze prachtige dieren en leer je ook nog het éen en ander over ze!😀

Mookaiet edelsteenpoeder

Tijdens het schilderen werken we met de Mookaiet edelsteenpoeder in de verf. Deze steen vergroot je verbinding met dieren en hij brengt lichaam en hoofd tot rust.

Ook kun je Alpaca producten bekijken en eventueel aanschaffen zoals sokken, dekbedden en wol.

Een vrolijke rustgevende workshop tussen de Alpaca’s. Met minder weer in de grote stal en met mooi weer midden in het weiland!

Een supermooie ervaring!

Workshop gevolgd vandaag. Super leuk om te doen, fijne uitleg! Even helemaal zen worden en heel toegankelijk om ook thuis te gaan doen. Prachtige locatie in een knus dorpje. Zeker een aanrader! Bedankt, het was heel erg leuk!

– Kelly Kuiper

Informatie & Aanmelden

  • duur: 3 uur
  • incl. materiaal: incl. gebruikmaking van alle verf materialen.
  • prijs: €55,-
  • lokatie: Alpaca Boerderij Schellinkhout
  • Aanmelden kan via: workshops@natashja.nl

Workshop Lokatie Apalca Boerderij

Een prachtige Apalca woonboerderij!! Als je al niet de innerlijke rust vind door het schilderen, dan hebben de aanwezigheid en het geluid van deze leuke grazende Apalca’s deze uitwerking wel op je!

Ook hier heb je de gelegenheid om gebruik te maken van de Bed & Breakfast mocht je van ver komen en wordt er zelfs aan Apalca Yoga gedaan, waar je tussen deze prachtige dieren volledig tot rust komt.